Tilde om hemliga kärleksrelationen med David Hellenius: ”Betydde inte så mycket”

När Tilde de Paula Eby besöker David Hellenius i ”Hellenius hörna” pratar de båda om sin gamla kärleksrelation de hade mellan 1997-1998, när de båda ledde programmet ”Fredagspuls” i TV4. – Det betydde inte så mycket, säger Tilde de Paula Eby om förhållandet i programmet.

I söndagens avsnitt av David Hellenius, 43, talkshow ”Hellenius hörna” är Tilde de Paula Eby, 44, gäst. De båda TV4-profilerna tycker att intervjusituationen är småslustig, dels för att de är nära vänner och leder ”Let’s Dance” ihop, dels för att Tilde är den som generellt har intervjuarrollen i ”Nyhetsmorgon” och dels för att de båda har ett förflutet – som ett par.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Det var när de ledde det ungdomliga fredagsprogrammet ”Fredagspuls” i TV4 i slutet av 90-talet som de också var ihop.

– Du tänkte att jag skulle ta hit dig som gäst för att vi var ihop för, ja… hur många år sen är det? undrar David Hellenius.

– Typ 20 år sen, svarar Tilde varpå David svarar att ”man hör att det inte betydde så mycket om du säger ”typ 20 år sen””. Tilde skrattar och påbörjar en mening där hon säger att det visst betydde mycket, men avbryter sig själv mitt i.

– Det betydde faktiskt inte så mycket, det gjorde det inte, säger hon samtidigt som David Hellenius – mer eller mindre – håller på att tappa hakan.

– MEN, alltså. DET betydde inte så mycket, men däremot betyder DU jättemycket för mig. Du är den människa i hela världen som får mig att skratta mest av alla – till min mans förtret, säger Tilde.

– Jaha, nämen, du skrattar åt mig och vill ligga med honom, svarar David Hellenius till Tildes, och studiopublikens, stora förtjusning.

”Hellenius hörna” sänds söndagar 20.00 i TV4.

Tilde: ”Det betydde inte så mycket” – se hela klippet från ”Hellenius hörna” här:

Tilde de Paula om gamla kärleksrelationen till David Hellenius
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Tildes passning till Pernilla Wahlgren i ”Nyhetsmorgon”: ”Men gud vad konstigt”

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paulas reaktion på TV4-doktorns babylycka: ”Wow!”

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN