LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde Frölings gripande ord om barnen: "Saknaden var brutal"

02 apr, 2017 
AvLotta Gray
Tilde Fröling lever varannanveckas liv med sonen Mingus men det tog lång tid innan saknade lagt sig och hon kunde hantera längtan.
Annons

Allkonstnären Tilde Fröling, 36, är tvåbarnsmamma. Dottern Marley, 4, har hon på heltid med sambon Angelo Cantanavera, 45, men Mingus, 9, delar hon med ex:t Magnus Lindqvist, 39. De separerade när Mingus var 1,5 år och tiden i början var som ett enda öppet sår.

– Den första tiden var som ett rus. Som bubblande sockerdricka. Helt plötsligt hade man en HEL vecka att göra det där man inte hade kunnat göra på ett tag. Varje fredag stod jag bland spadar, nån cykel jämte sandlådan och grät otröstligt. Saknaden var brutal och jag kände mig som världens sämsta mamma. Tårarna rann nerför kinderna som stora snöbollar, snoret som jojos och hjärtat dansade runt mellan halsmandlarna och solarplexus. Andetagen var tunga och ångesten som en lång jäkla mantel, skriver hon på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Tilde med sina två barn, Marley och Mingus.

Numera har längtan lagt sig något och Tilde har nyligen berättat om längtan efter ett nytt barn då familjelivet är det bästa som hänt henne. Att kunna åka hem till Magnus och tanka lite kärlek från Mingus när längtan blir för stor är något som fungerat när längtan blir för stor.

– Som sagt jag kommer fan aldrig bli tillfreds med att jag inte får vara med Mingus varje dag. Men det blir lättare, och nu är han så stor att vi kan prata i telefon och jag kan låna honom när saknade blir olidlig.

Foto: IBL

Annons