Tilde Frölings gravidlängtan: "Vore helt magiskt"

Tilde Frölings gravidlängtan: "Vore helt magiskt"

Tilde Fröling längar efter ett nytt barn men är rädd för kräkfesten det innebär.

Tilde Fröling, 36, har levt hela sitt liv som kändisbarn. Hon är dotter till skådisarna Ewa Fröling, 64, och Örjan Ramberg, 69, men för åtta år sedan fick hon sonen Mingus, 8, och numera även Marley, 4 och skaffade sig en egen familj. Graviditeterna har varit problematiska då hon varit så dålig att hon varit sängliggande och beskrivit det som ett exorsistliknade tillstånd.

– Det var så fruktansvärt, jag kan inte beskriva det med ord, sa hon i mama 2009.

Angelo Cantavenera och Tilde Fröling med barnen Mingus och Marley

Men nu verkar hon ha glömt känslan för på sin blogg nyligen berättar hon om längtan efter ett syskon till.

– Jag har helt plötsligt fått en oerhörd längtan till ett till barn. Inte på något sätt att livmodern skriker efter en till avkomma men tanken strösslar mig lite fint varje dag. Skulle faktiskt vara helt magiskt. Liksom en till liten filur. Hur skulle hen bli för liten människa?!! Att säga att jag mår dåligt är en underdrift. Jag ligger i sängen från vecka 6. Har jag råd med det? Orkar jag det? Är det snällt mot mina barn att inte vara en fungerande mamma på 9 månader? bloggar hon.

Nu funderar hon på nästa barn

Hon är tillsammans med Angelo Cantanavera, 45, men för två år sedan hade de en fnurra på kärlekstråden och skrev sig på två adresser men har sedan drygt ett år hittat tillbaka till varandra. Frågan är nu alltså om skådisen vågar chansa på ett barn till.

–  Så varför inte ÄLSKA 3. Alla goda ting är 3.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN