tilde de paula eby

Tilde de Paulas utseendeförändring – bilden avslöjar nya looken

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby är en folkkär programledare i Efter fem.
Men hon är också en ikon inom mode och skönhet.
Nyligen delade Tilde med sig av en ny utseendeförvandling och så har vi aldrig sett henne förut!
Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”
0:20

Efter reklamen: Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”

(0:20)

Slå på ljud

Tilde de Paula Eby, 49, är en folkkär programledare och hon briljerar som vanligt i programmet Efter fem. Sedan programmets premiär för fyra år sedan så har det älskats av TV4-tittarna och under årets lopp har programmet förändrats rejält.

Eftersom programmet har varit sån succé så har också Efter fem-gänget utökats. Idag består det av Tilde, Maximilian Artell, Anna Brolin, Axel Pileby, och Henrik Alsterdal. Tilde har tidigare berättat för Hänt att de har otroligt bra sammanhållning i gruppen.

Tilde de Paulas utseendeförändring – detaljen visar

Eftersom Tilde alltid syns framför kameran så kan vi också bevittna hennes snygga outfits och nya looks. Programledaren får ofta beröm för sina kläder och på sociala medier undrar tittarna ofta vart hon köper allt.

Nyligen var Tildes kläder i svart och blått, men det var något speciellt som stack ut med hennes outfit. Det var när Tilde skulle läsa som hon nämligen bar ett par svarta och markanta glasögon. Så har vi verkligen inte sett henne förut!

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paulas utseendeförvandling – nya bilden avslöjar

Nu har Tilde de Paula delat med sig av en ny utseendeförvandling. Det är på Instagram som vi kan bevittna förändringen – där hon ser helt oigenkännlig ut. På bilden har hela familjen klätt ut sig till Halloween och sminkningen plus utklädnaden gör att man knappt ser att det är Tilde.

”Halloween”, skriver Tilde till bilden med massor av pumpor.

Någon som verkar gilla förvandlingen är artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren. Det är också flera följare som hyllar bilden och tycker att sminkningen plus utklädnaden är väldig häftig.

Family Goals!!!!”, skriver Pernilla med flera hjärtan.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN