Tilde de Paulas chock – efter Pernilla Wahlgrens miss i tv

Pernilla Wahlgren & Tilde de Paula Efter fem

När Pernilla Wahlgren gästar Efter fem för att prata om hennes kommande program gör hon en miss som får Tilde de Paula att hamna i chock.
– Nej men gud! Pernilla!, utbrister hon.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges kändaste profiler och har minst sagt många bollar i luften just nu. Det kommande året kommer vi nämligen få se henne i program som Yes Chef, Melodifestivalen, Masked Singer Sverige och självklart det populära realityprogrammet Wahlgrens värld. I Efter fem berättar hon nu hur hon egentligen hinner med allt det här.

– Jag har ju vuxna barn och ingen man att ta hand om, så jag bara jobbar och kör på, säger hon innan hon fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Joel Kinnaman och Kelly Gales förlovningslycka

– Det är klart att det måste vara ett uppstyrt schema, men det är jag glad över att det är andra som har koll på åt mig för jag är ganska virrig och så. Men jag är där jag ska vara. Jag tycker det är jätteroligt att jag har möjligheten över att få vara med på alla de här fantastiska programmen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Berättar om Masked Singer

Det är tillsammans med Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren som Pernilla kommer att göra det nya programmet Masked Singer Sverige med. Programmet går ut på att de ska lyssna på när tolv välkända personer, dolda under sagolika masker sjunger – för att sedan lista ut vilken kändis det är som döljer sig bakom masken.

– Det är ju ett galet program. Vi har aldrig haft något liknande i Sverige, säger Pernilla innan hon fortsätter med att berätta hur hemligt det är:

– Vi har ingen aning om vilka det är och knappt heller några i produktionen. Alla som är med och tävlar kommer till och med ha på sig den här masken redan när de åker hemifrån, och sen sitter de i separata rum just för att det ska vara så hemligt.

Tilde de Paulas chock efter Pernilla Wahlgrens stora miss

Pernilla sitter länge i soffan och svarar på Tilde de Paulas frågor om programmet, men det är när hon får frågan om premiärdatumet som det uppstår en minst sagt konstig stämning.

– Det här börjar mars va?, frågar Tilde varpå Pernilla svarar:

– Nej, det vet jag inte. Gör det? Jag trodde det var i augusti.

Och Pernillas svar får Tilde att hamna i chock.

– Nej men gud! Pernilla! Programmet börjar sändas i mars!, utbrister hon.

Hon fortsätter:

– Det kan vara bra att skriva in det i kalendern. Vi som precis satt och pratade om hur uppstyrd du blivit. Där sprack det. Du är för rolig.

LÄS OCKSÅ: Därför tog Benjamin Ingrosso avstånd från familjen – berättar om sprickan

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens snuskiga ord om Thomas Sjögren – efter romansryktena

Senaste nytt