Tilde De Paula ryter ifrån i premiären av Tilde – efter Felix erbjudande till Danny

TILDE DE PAULA EBY, FELIX HERNGREN, DANNY SAUCEDO

Den andra säsongen av talkshowen Tilde har nu haft premiär.
Men mitt under programmet får Danny Saucedo ett erbjudande av regissören Felix Herngren.
Då händer något som får Tilde De Paula att ryta ifrån.
– Tyst!, säger hon till på skarpen.
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

(0:38)

Slå på ljud

Tilde De Paula Eby, 49, är en av våra mest rutinerade TV4-profiler och programledare. Hon har arbetat på TV4 sedan 1997, främst med Nyhetsmorgon där vi sett henne i närmare 20 år.

Hon har även tagit sig ann uppdrag som programledare för Let's dance och nu senast Efter fem.

För sina många år inom branschen har Tilde fått ta emot många fina priser som Kristallens Årets kvinnliga programledare, Aftonbaldets TV-pris Sveriges bästa kvinnliga programledare och Sveriges bästa klädda – för att nämna några.

Succéprogrammet Tilde har säsongspremiär

Nu kickstartar Tilde sin andra säsong av hennes egen talkshow Tilde som hade premiär förra året och kom att bli en succé. Ett program där hon gästas av kändisar och pratar om allt mellan himmel och jord, högt som lågt – det är dessutom live så vad som helst kan hända, något Tilde gillar.

– Det finns en otrolig koncentration och närvaro, en nerv, som jag gillar. Gästerna och hela produktionen är på tå på ett sätt som jag gillar, säger Tilde till Expressen.

I säsongspremiären gästade syskontrion Måns Herngren, Moa Herngren och Felix Herngren, programledaren Edvin Törnblom, hotellgiganten Petter Stordalen och hans dotter Emelie Stordalen samt artisten Danny Saucedo. En härlig kompott av kändisar inom olika branscher.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde tvingas ryta ifrån efter diskussionen i premiären

När Danny äntrar soffan kommer de snabbt in på att han har en dröm kvar att uppnå – nämligen att testa skådespeleri – och diskussionen mellan syskontrion Herngren som bland annat är regissörer drar snabbt igång.

– Det är svårt att göra komedi och vara för snygg, säger Felix till Danny.

Men diskussionen mellan syskonen fortsätter och de kommer överens om att en roll i den populära serien Bonusfamiljen skulle passa Danny. Men det går lite för långt! Till slut blir det nämligen så högljutt att Tilde är tvungen att ryta ifrån på skarpen.

– Tyst i klassen. Nu reder jag ut det här! Är det så att ni sitter och erbjuder Danny en roll i Bonusfamiljen?, säger Tilde högt och vevar med armarna.

Nu blir det allt spännande att se om Danny möjligtvis dyker upp som en roll i serien framöver.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN