Tilde de Paula Ebys verkliga relation till Carola Häggkvist

Carola Häggkvist

Tilde De Paula Eby och Carola Häggkvist är båda två av Sveriges mest kända personligheter, men det är inte det enda de har gemensamt.
Båda har även en romantisk historia med Runar Sörgaard.
Så här är deras relation idag.

Carola Häggkvist är en av landets mest folkkära artister, och har varit det sedan hon klev in i rampljuset 1983. Men förutom hennes musik har vi också fått ta del av hennes kärleksliv under åren. En av hennes mest kända relationer var med Runar Sögaard som hon var gift med i tio år innan de skiljde sig år 2000. Men hon är inte den enda av våra kändisar som har dejtat Runar. Sju år efter skilsmässan sågs även programledaren Tilde de Paula Eby ha en fling med den norska prästen.

Runars relation med Carola

Carola och Runar både gifte och skiljde sig med Sverige som publik, och trots att många år har gått sedan skilsmässan är det fortfarande många som intresserar sig av deras relation. De gifte sig när de bara var 23 år gamla för att åtta år senare även få sonen Amadeus Sörgaard ihop.

Men som alla redan vet slutade den fina kärlekshistorian inte lika vackert som den började. Trots att många år har gått sedan det tidigare paret bestämde sig för att gå skilda vägar är relationen fortfarande spänd, och i Bathina Philipsons podcast berättar Runar hur det ser ut mellan dem i dagsläget.

Foto: Micael Engström

– Vi har ingen relation, säger han och fortsätter:

– Det finns ingenting mer att säga. Jag har sagt så mycket, så många gånger genom åren, och bett om förlåtelse för mina misstag och mina dumheter. Man kan alltid be om förlåtelse men man kan aldrig kräva förlåtelse.

Runars relation med Tilde

Det var under sommaren 2007 som det började hetta till mellan Runar och Tilde, och efter att en bild när Runar pussar programledaren på kinden började cirkulera var romansryktena igång. Men redan innan deras flirt blev offentlig fanns det rykten som pågick om dem, men då de hade varit vänner i många år var det också det de fortsatte säga till omgivningen.

Här blev paret fotograferade under en kväll ihop på stan.

Tilde de Paula och Runar Sögaard

FOTO: STEFAN SÖDERSTRÖM/TT

Här tillsammans på en All helgona-fest.

Runar Sögaard och Tilde de Paula

FOTO: Jonas Hessman/TT

Men relationen blev inte långvarig, och än idag är orsaken till varför de gick skilda vägar okänd.

Sedan deras fling har Runar både hunnit gifta sig och skilja sig på nytt, och även Tilde har funnit kärleken igen. Sedan åtta år tillbaka är hon nämligen gift med musikern Thomas Eby från Hoffmaestro.

Carola och Tildes relation

Men medan Runar har förlorat både Carola och Tilde ur sitt liv har istället sångaren och programledaren hittat varandra. Båda följare nämligen varandra på Instagram och så sent som förra veckan kunde man se de tillsammans när Tilde intervjuade Carola i hennes program Efter fem. Även förra året kunde man se de i studion ihop, och efter inspelningen postade Carola till och med en bild på Instagram där hon hyllade Tilde.

Tack Tilde för glädjen att besöka dig igår i studion för ’Efter fem!’”, skrev hon då.

FOTO: Jonas Hessman/Stefan Söderström/Micael Engström/TT, Instagram 

SENASTE NYTT!