LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tilde de Paula Eby stöttas efter orden om Estoniakatastrofen

03 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Tilde de Paula i Efter fem
I måndags var det en tuff dag för Tilde de Paula Eby.
Nu stöttas TV4-profilen av följarna efter sitt ärliga erkännande.
Annons

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest folkkära programledare och tv-personligheter. I hela 23 år har hon synts i tv-rutan och har gjort allt ifrån stora program som Nyhetsmorgon till Let’s dance, som hon ledde tillsammans med David Hellenius.

Sedan drygt ett år tillbaka är hon nu aktuell med TV4s relativt nya aktualitetsprogram Efter fem, där de varje vardag går igenom dagens händelser och nyheter med intressanta och relevanta gäster.

Följarnas stöd till Tilde

I måndags var det 26 år sedan Estoniakatastrofen hände, och i Efter fem blev det känslosamt när de pratade om den stora tragedin. Ny information om vad som kan ha orsakat olyckan har nämligen kommit ut, och i programmet var det en av överlevarna från olyckan som berättade för Tilde om hans känslor kring det som har hänt.

Det var med andra ord en väldigt känslosam dag för alla inblandade, och i ett inlägg på Instagram skrev programledaren om känslorna och insikterna hon fått efter dagens händelse och saSmtal. Under en bild på sig själv från Efter fem-studion skriver hon:

Annons

”Nyhetsintensiv måndag och på många sätt en tung dag. Men också en dag när det var extra skönt att komma hem till barnen och Thomas och påminna sig om allt gott man har i livet. Imorgon är det en ny dag med bästa Efter fem-gänget. Ni lyfter mig när det är tungt.”

Och i kommentarsfältet är det många följare som är snabba med att svara på det hon skrivit. Många skriver uppmuntrande kommentarer och passar även på att hylla henne för hennes skicklighet att ta alla samtal, höga som låga.

”Fina Tilde! Hoppas din dag imorgon blir bättre! Själv haft en riktig skitdag och det tar så mycket kraft och man ska vara så bra hela tiden. Du är en kvinna med så mycket värme, det finaste hjärtat på rätt plats”, skriver en följare.

”Du är fantastisk. Lugn och sprudlande på en och samma gång. Tack för att vi får följa dig och att du lättar upp i rutan. Jag och pappa pratade idag om vilken behaglig röst du har och hur söt du är. Fortsätt vara dig själv, och fint du tänker så mycket på det mest väsentliga, dina nära och kära”, skriver en annan.

Även flera TV4-kollegor passar på att berömma programledaren.

”Grymt gäng på alla positioner! Och som alltid varsamt hanterat av det tunga”, skriver bland annat Nyhetsmorgons Anna Brolin.

Annons