LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paula Eby totalsågas av tittarna efter beteendet i tv: ”Pinsamt”

15 nov, 2023 
Tilde de Paula
Tilde de Paula Ebys beteende i Efter fem väcker nu starka reaktioner. Det är nämligen en viss händelse som Tv4-tittarna reagerat på.
”Bedrövligt och pinsamt”, skriver en tittare på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

Tilde de Paula Eby, 51, är en av TV4:s populäraste programledare. Under årens gång har vi sett henne i alla möjliga program. Den senaste tiden är det i aktualitetsprogrammet Efter fem som Tilde syns i.

Under tisdagens program sände Tilde tillsammans med kollegorna Maximilian Artell och Axel Pileby. Det var ingen vanlig sändning då Tilde dessutom fyllde år, vilket självklart uppmärksammades i programmet. På programmets Instagram delades även en bild på de tre hållandes i ett gäng ballonger.

”En dubbelt så bra dag på Efter fem, Både Tildes födelsedag och program = bäst”.

Tittarnas kritikstorm mot Tilde de Paula Eby efter beteendet under intervjun

I kommentarsfältet var det dessvärre inte bara gratulationer som dök upp utan en hel del kritik. Det var nämligen en viss händelse i tisdagens program som tittarna reagerade starkt över.

Annons

”Pinsamt då Tilde uppmanar Sigge Eklund att gratulera henne som avslutning på intervjun”, skriver en tittare i kommentarsfältet.

”Bedrövligt, och så pinsamt”, skriver en annan.

”Ja det var verkligen pinsamt”, skriver en tredje.

Tilde de Paula Ebys stora kärlekslycka med maken: ”Världens bästa”

När vi inte ser Tilde i tv-rutan umgås hon gärna med familjen. Sedan 2012 är Tilde gift med maken Thomas de Paula Eby och det råder inga tvivel kring att kärleken är stark. När Hänt nyligen träffade programledaren på en premiären fick hon en fråga om kärlekslivet var på hon svarade:

– Mitt bästa tips för att hålla kärleken vid liv det är att träffa min man. Alltså världens bästa. Men det är bra om det bara är jag som träffar honom, säger hon skämtsamt och skrattar.

FOTO: TT

Annons