ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tilde de Paula Ebys stora lycka med maken – bekräftar glädjen: ”Inga tvivel”

27 okt, 2023 
Tilde De Paula Eby
Tilde De Paula Eby och maken Thomas har varit gifta sedan närmare elva år tillbaka.
När Hänt träffar Tilde berättar hon om kärleken till sin make.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”


Folkkära TV4-profilen Tilde De Paula Eby, 50, har som vanligt många bollar i luften. Just nu ser vi henne var och varannan dag i tv-rutan då hon leder oss igenom det populära nyhetsprogrammet Efter fem.

Men när hon inte jobbar spenderar hon ofta tid med familjen och sin kära make Thomas De Paula Eby. Paret har varit gifta i hela elva år, och ihop har de även sonen Ilyah. Tilde har sedan tidigare även tre andra barn, äldsta sönerna Elian Möllberg och Zion Möllberg och dottern Naemi.

När Hänt träffar Tilde på premiären av Edvin Törnbloms show Bögen är lös berättar hon om kärleken till Thomas.

Tilde De Paula Eby om kärleken till maken Thomas: ”Min människa”

Under intervjun är det tydligt att Tilde känner sig lycklig i sitt äktenskap. Hon svarar på frågan om hur man på bästa sätt håller gnistan vid liv i en relation.

Annons

– Mitt bästa tips för att hålla kärleken vid liv det är att träffa min man. Alltså världens bästa. Men det är bra om det bara är jag som träffar honom, säger hon skämtsamt och skrattar.

Hon rankar därefter sitt kärleksliv från ett till fem, men svaret är solklart.

– Fem är det bästa betyget eller hur? Hundra procent fem! Inga tvivel absolut inte! Jag gifte mig med min bästa människa, min människa i livet.

Tilde De Paula Eby om konflikterna med maken Thomas – då bråkar de

Men efter många år ihop är det naturligt att man även kan bråka ibland. I en tidigare intervju med Amelia har Tilde tidigare berättat om något som ofta kan orsaka konflikter.

– Vi bråkar inte ofta, men typ varje gång han kör bil bråkar jag. Thomas däremot är 100 procent snäll, lugn och tålmodig och frågar om jag vill köra.

Tilde förklarar att hon gärna kommenterar makens bilkörning.

– När jag kör bil är det tippelitopp. Men när min man kör bil är jag en sådan jobbig människa. Jag kippar efter luft, skriker och börjar kommentera: ”Har du bråttom?” ”Måste du ligga så nära?” ”Gud vad du bromsar in fort!”, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons