Tiger Woods: "Jag ångrar inte att jag var otrogen."

Han var otrogen med minst 18 olika kvinnor, hängdes ut i media och förstörde sitt äktenskap med Elin. Men det enda Tiger Woods ångrar i livet är att han inte pluggade ytterligare ett år på fina universitetet Stanford.

I en ny intervju med Charlie Rose, 73, på CBS berättar golfstjärnan Tiger Woods, 40, att han inte på något sätt ångrar att han var notoriskt otrogen mot sin svenska ex-fru Elin Nordegren, 36, som han har barnen Sam, 9, och Charlie, 7, med.

774261 Tiger Woods walks with his wife Elin Nordegren during the President Cup in San Francisco on October 9, 2009. Woods announced on December 11, 2009 that he will take an indefinite break from professional golf after rumors of alleged affairs with several women have surfaced. UPI/Kevin Dietsch/Files Photo: KEVIN DIETSCH/UPI Code: 4056/WAP20091214301 COPYRIGHT STELLA PICTURES Photo: KEVIN DIETSCH/UPI Code: 4056/WAP20091214301 COPYRIGHT STELLA PICTURES

En av de sista bilderna som togs av makarna när Elin fortfarande var lyckligt ovetande om Tigers alla älskarinnor, San Francisco, oktober 2009.

Det var i slutet av 2009 som nyheten om att Tiger, som då var världens bästa golfare, hade varit otrogen slog ner som en bomb. Det visade sig snart att han hade haft minst 18 olika älskarinnor som han träffat bakom ryggen på Elin och en lång följetong med pinsamma detaljer om hans sexuella utsvävningar och snuskiga sms kablades ut året som följde. Trots det säger Tiger i intervjun:

– Det enda jag ångrar i mitt liv är att jag inte pluggade ett år till på Stanford. Jag önskar att jag hade stannat ett år till.

Charlie frågar:

– Är detta det enda du ångrar?

– Ja. Det är det enda jag ångrar, svarar Tiger.

– Av alla saker som hänt dig?

– Ja. Det är det enda.

Intervjun fortsätter och då otrohetsskandalen kommer upp något senare säger Tiger:

– Jag gjorde en massa misstag, men i slutändan är Elin min ex-fru och en av mina bästa vänner. Vi har fått två vackra barn.

skarmavbild-2016-10-21-kl-10-58-22

Tiger berättar vad han säger till barnen om sina “misstag”.

– Vad säger du till barnen när de frågar varför mamma och pappa inte är tillsammans?

– Det är för att pappa gjorde några misstag. Pappa gjorde ett par misstag. Jag vill hellre att de hör det från mig…

– Så du satte dig ner och sa “Jag ångrar vad jag gjorde och…”?

–Nej, nej. Det gör jag inte. Jag har inte sagt det. Jag har sagt att alla gör misstag och att orsaken till att mamma bor i ett hus och pappa i ett annat är att pappa gjorde misstag, men att allt är okej.

2059342 Exclusive... 51184996 Swedish model and ex-wife of golfer Tiger Woods, Elin Nordegren stops for coffee after dropping her kids off at school in Jupiter, Florida on August 20, 2013. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 COPYRIGHT FAMEFLYNET

En sammanbiten Elin fotograferad under en powerwalk samma dag som Tigers intervju sändes.

Här är hela intervjun. Det är efter ungefär 2 minuter och 35 sekunder i Tiger börjar prata om vad han ångrar:

Foto: IBL, Stella

Läs mer: Elin Nordegren dejtar Gwen Stefanis otrogne exman

SENASTE NYTT!