TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tidigare "Let's dance"-profilen avslöjar vilda sexet – mellan deltagarna: "Många är gifta"

23 mar, 2018 
AvOla Brising
Den tidigare dansaren Carin da Silva beskriver hur mycket deltagarna och dansarna ligger i ”Let´s dance”. Enligt programledaren är det kladdiga sexfläckar överallt i träningsstudion...
Annons

I fredagens ”Vakna med NRJ” fick programledarna Ola Lustig, 40, och Carin Da Silva, 33, besök av Daniel Norberg, 28, som är en av deltagarna i ”Let´s dance” på TV4. Och inför besöket avslöjade Carin, som var dansare i TV4 under tre år innan hon blev hallåa i TV4, tre saker lyssnarna inte visste om produktionen.

En av sakerna Carin tar upp är alla som haft sex med varandra under inspelningarna av programmet genom åren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Fan vad det liggs i den där produktionen! Det är helt sjukt. Jag säger, om ni går på besök i träningsstudion, sitt ingenstans. Det är så mycket klegg överallt, säger hon.

Ola frågar skämtsamt om det inte är yoghurtfläckar på inredningen i studion. Carin svarar:

– Nej det är det inte. Att det inte har ynglat av sig mer är ett under, säger hon.

Den tidigare dansaren förklarar sedan vad hon tror det är som gör att den intima aktiviteten är så extremt hög i samband med inspelningarna av tv-programmet:

Annons

– Jag tror att vi dansare är vana att ta på varandra. Det är inget konstigt för oss. Men om man står där som Gunde Svan, nu har det ju inte hänt något med honom och hans danspartner kan jag garantera, men han är kanske inte van vid att någon står och tar på hans höfter med ansiktet i penishöjd för att se hur höfterna rör sig.

När hennes kollega frågar om hon kan nämna några namn avböjer dock Carin och förklarar:

– Det är ganska många av dom här som är gifta och inte med varandra.

– Det verkar inte vara något problem här, inflikar Ola.

– Nej, svarar Carin.

Det är inte första gången som sexet i kulisserna under “Let’s dance” kommer upp till ytan. Redan i ett avsnitt av Över Bordet med Youtube-duon Tom & Petter som sändes i början av februari avslöjade deras gäst tv-profilen Bianca Ingrosso, 23, samma sak.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla, sa hon.

TV: Se “Sperma-soffan” i TV4’s Let’s Dance

Se "Sperma-soffan" i TV4's Let's DanceBrand logo
Se "Sperma-soffan" i TV4's Let's Dance

Foto: IBL, TV4

Annons