Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tidigare Farmen-vinnarens vassa kritik mot TV4: ”Sjukt orättvist”

04 feb, 2019 
Lina Arvidsson
Farmen-vinnaren Stefan Erikssons hårda kritik mot Farmen.
I söndagens Farmen i TV4 dök två tidigare deltagare, Kim Graversen och Rocco Milovanovi upp i tävlingen. Detta har fått förra årets Farmen-vinnare Stefan Eriksson att reagera starkt.
Annons

Årets omgång av Farmen i TV4 har hittills kantats av konflikter, bråk och diverse överraskningar. I söndagens avsnitt stod Mahsa Farajollahi, 29, och Göran Söderlund, 66, som kämpar i tinget. Masha slutade som segrare och kunde återvända till gården.

Men programledaren Paolo Roberto hade en överraskning på lager till Farmens deltagare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ni är alldeles för få för att sköta farmen. Därför så betyder det att när ni kommer ner till farmen så har ni fått lite förstärkning. Två stycken kommer sitta och vänta på er. De har en sak gemensamt. Bägge två har blivit utslagna första veckan i Farmen och är väldigt sugna på revansch, sa Paolo Roberto i söndagens avsnitt av Farmen.

På gården väntade Kim Graversen, 48, och Rocco Milovanovi, 64, som båda varit med i, och blivit utslagna från Farmen tidigare säsonger.

Annons

Orättvist mot övriga Farmen-deltagare

Detta har fått förra årets Farmen-vinnare, Stefan Eriksson, 29, att reagera. På Instagram har han lagt upp en bild på Kim Graversen och skrivit en text.

Jag måste erkänna att detta är VÄLDIGT lustigt! Alla deltagare i Farmen är där av samma anledning – att bli årets farmare och vinna en halv miljon kronor“, skriver Stefan Eriksson och fortsätter:

Börjar vi med Torpet, där kommer fyra stycken stackare som sökt till Farmen, men hamnar på något torp istället. Dit utslagna deltagare från Farmen kommer, för en extra chans. Detta innebär att Torparna kom in, och lever på en andra chans redan från start. Men trots detta, så kan man tydligen vara en deltagare i farmen, bli utslagen, får en ny chans, blir utslagen och slutligen får en ny chans igen, återigen som farmare.”

Stefan Eriksson vänder sig mot att personer som tidigare blivit utslagen från tävligen får så många nya chanser.

Varför ska en person få så många chanser? Vad gör denna person värdig till alla dessa chanser? Sjukt orättvist mot de andra som kanske bara får en chans, eller som torpare och kanske inte ens får uppleva Farmen. Inget illa mot Kim, men va fan!

FOTO: TV4, Instagram

Annons