LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thorsten Flincks okända relation till Eva Röse – avslöjar nu

07 jan, 2021 
Thorsten Flinck och Eva Röse
Thorsten Flinck är idag tillsammans med 29-årige Daniella Karlsson.
Men något kanske inte alla vet är att han förr var tillsammans med skådespelaren Eva Röse.
Annons
8 otippade kändispar som varit ihopBrand logo
8 otippade kändispar som varit ihop

Thorsten Flinck har varit på tapeten ett flertal gånger under 2020. Bland annat uppmärksammades han för att bli diskad i Melodifestivalen, då han stod åtalad för att han hotat en bilist med våld och för ringa skadegörelse då han slog sin hand i bilistens bil.

Efter det har han även spelat in en podcast med sin bror Rickard Flinck tillsammans med barndomsvännen Sigge Eklund som heter Återföreningen. När de möts under inspelningen till podcasten hade bröderna inte setts på 20 år.

– Det kändes bra, vi hade inte setts på väldigt lång tid. Här går vi verkligen innanför nyckelhålet, vi lämnar ut oss totalt utan att lämna ut oss någonting. Sedan hade jag glömt bort att han inte är lika trygg i sådana situationer som jag, han var tvungen att supa sig lite halvpackad för att våga göra det, säger Thorsten till Aftonbladet.

Just nu är han aktuell med en utställning med sin konst på Södermalm i Stockholm som är döpt till Morfintomtar. Till Aftonbladet förklarar han utställningens namn.

Annons

– När mitt morfinmissbruk eskalerade, när det var som värst, vi pratar 2004 ungefär så var även höjden på min karriär som störst. Det var så att jag satt och pratade med skådespelaren Paul Newman ena dan om att göra ”Dödsdansen” på Broadway, fem veckor senare låg jag på en parkbänk i Humlegården. Det kan gå fort. Folk tror för övrigt fortfarande att jag ligger med en kanyl i armvecket, men så är det inte.

Okända relationen med Eva Röse

Det är när han pratar om sitt missbruk till tidningen som det kommer fram att han haft ett förhållande med skådespelaren Eva Röse. Något som kanske inte så många känner till.

– I den vevan åkte jag och min dåvarande flickvän Eva Röse till nationalscenen i Bergen. De fyra sista dagarna skulle jag, mästaren, komma upp och svänga mitt trollspö över föreställningen. Jag satt vid regibordet med Eva, hon tittade medan jag satt och tittade ned hela tiden. Med en påtänds envishet ritade jag de här tomtarna om och om igen. Först omedvetet sedan medvetet, säger Thorsten.

FOTO: TT

Annons