LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thorsten Flinck till sjukhus – kraschen efter uppbrottet från 30 år yngre Daniella

29 jun, 2024 
Elvira Reer
Thorsten Flinck och Daniella Karlsson
Thorsten Flinck är inlagd på sjukhus – samtidigt bekräftas även uppbrottet från flickvännen Daniella:
– Blev en krasch, säger Thorstens manager till Aftonbladet.
Annons
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”Brand logo
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren, musikern och regissören Thorsten Flinck, 63, ligger inlagd på sjukhus på grund av hjärtproblem. Enligt Thorstens bror Richard Flinck, 63, gäller det en hjärtattack:

– Han har fått en hjärtinfarkt och åkte in i natt, berättar han för Aftonbladet.

Under natten hade Thorsten fallit ihop i hans hem och förts med ambulans till Karolinska sjukhuset där han nu ligger inlagd.

Richard berättar vidare att hans bror har varit på sjukhus 30 av de senaste 100 dagarna och att det har varit ständiga sjukhusbesök för Thorsten.

– Han har fått en hjärtinfarkt och åkte in i natt. Men peppar, peppar, så verkar det ha gått rätt bra och han kanske blir utskriven senare under dagen, säger han till Aftonbladet.

Tagit slut med kärleken Daniella: ”Hon har betytt jättemycket”

Fortsatt avslöjar även Aftonbladet att Thorsten nyligen har brutit upp med den 30 år yngre flickvännen Daniella Karlsson. När Aftonbladet pratar med med Thorstens manager, Robert Mourad, berättar han att flickvännen Daniella har betytt mycket för honom, vilket gör situationen extra svår.

Annons

– När Daniella steg åt sidan så blev det en liten krasch. Hon har varit både flickvän och assistent och gjort ett fantastiskt jobb under de här åren de har varit tillsammans. Hon har betytt jättemycket, säger Robert.

Thorstens förhållande med Daniella Karlsson, 33, har tidigare varit mycket uppmärksammat i media då hon är 30 år yngre än honom. I Februari 2022 förlovade sig paret en kväll när Thorsten uppträdde på stadshotellet i Söderhamn. I låtpausen passade han på att fria till sin flickvän – utan ring.

– Jag gör någonting som jag länge velat göra, och jag gör det nu... Jag har inga ringar till det, jag har inte pengar, inte heller en rosjävel som Christer lovade, sa Thorsten i ett klipp på Instagram då.

FOTO: TT

Annons