Thomas Norström är död – blev 65 år gammal

Tomas Norström

Jägarna-skådespelaren Tomas Norström har somnat in efter kampen mot cancer.
Han blev 65 år gammal.

Den folkkära skådespelaren Tomas Norström är känd från filmer och serier som Lasse-Majas detektivbyrå, Pistvakt och Jägarna. Men nu har han somnat in bara 65 år gammal.

Tomas Norströms framtidsdrömmar

Tidigare i år intervjuade Aftonbladet skådespelaren. Det var i samband med hans 65-årsdag och i intervjun pratade de bland annat om hans framtidsdrömmar och hur det känns att bli äldre.

– Det känns ju lite speciellt, men jag har egentligen inga problem med att bli äldre, det rör mig inte så mycket. Jag har ingen noja, sa han då innan han berättade om sina drömmar:

– Jag har haft en dröm om att skriva skönlitterärt och sökte därför in till en folkhögskola i Finland som jag kom in på i höstas. Jag har alltid skrivit manus och sådant, men nu vill jag ta det ett steg längre. Målet är att göra klart ett projekt som jag har skrivit på länge. Jag skriver om mig själv i förhållande till olika situationer där jag försöker förstå varför jag har reagerat på ett visst sätt. Det handlar också om sekter som det finns mycket av inom teatern.

Familjens sorg efter skådespelarens död

Det var natten till den 3e oktober som det sorgliga hände. Tomas efterlämnar sambon Anna Oldner, två barn samt två bonusbarn. I ett inlägg på Facebook skriver, enligt Aftonbladet, hans syster Marika Staberg om sorgen.

"Tomas, min fantastiska bror finns inte mer och mitt hjärta brister. Han dog efter en tids sjukdom natten till den 3 oktober. Att han inte finns mer är obeskrivligt smärtsamt och svårt att ta in och förstå. Jag får aldrig mer träffa honom eller höra hans röst."

Tomas sambo Anna har även berättat för tidningen att familjen är samlade och att de sörjer deras älskade Tomas.

– Vi är enormt påverkade av det som har hänt, det är fruktansvärt. Vi har förlorat vår älskade Tomas. Han dog av hjärntumörer, säger hon.

Vila i frid fina Tomas!

LÄS OCKSÅ: Jesper Parneviks video med Mia efter operationen oroar följarna

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Greta Thunberg i The Guardian väcker starka reaktioner

Senaste nytt