LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Therese Tangs viktras efter Robinson: ”Att se mig på tv blev ett wake up call”

01 jan, 2024 
THERESE TANG
Therese Tang valde att lämna Robinson 2023 efter hårda påtryckningar från lagkompisarna.
Nu har hon kommit till en insikt och vill nu gå ner i vikt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Robinson 2023 är över för den här gången och det blev till slut Pelle Lilja, 59, som fick kamma hem vinsten på en halv miljon kronor.

Therese Tang, 41, var också en av deltagarna som ställde upp i programmet. Hon hann vara i både lag nord och i lag syd men några lagkamrater vägrade släppa in henne i gruppen och till slut kände hon att hon inte ville vara kvar.

– Om man tittar på Robinson från början så ser man ju att de är emot mig från dag ett. Och den här mobbningen trappas upp successivt under hela denna resa på lag Nord. Det gick så långt att produktionen fick ta de åt sidan och säga att "hörru ni, det kan vara kontraktsbrott att bete sig på de här visen", sa Therese till Hänt.

Therese Tang har satt in gastric ballong

Efter programmet har Therese fått mycket stöd från tittarna som inte tycker att det var okej av de andra deltagarna att mobba på det sättet.

Annons

Men det är inte det enda som hänt efter programmet. Therese har tagit ett stort beslut för hälsan och det är att sätta in en gastric ballong i magen.

”1 månad 5 kg ner. Skulle ljuga om jag sa det var lätt. Har en tuff start med en ovanlig komplikation av insättningen.”, inleder hon ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Min vikt är nu 80,3 kg. 10 kg kvar innan jag är på en normalvikt för min längd. Att förhålla sig till bubblan har nu blivit vardag och varje vecka går lättare och lättare.”

”Therese 2.0 är in the making”, avslutar hon.

Therese såg sig själv i tv – vill nu gå ner i vikt

När Hänt når Therese berättar hon mer om vad det egentligen är hon gjort.

”Jag har satt in en gastric ballong genom gastroklinik.se. Har ett 2-årigt program med dem för man först har denna ballong i magsäcken i 6 månader för att sedan gå på del 2 i programmet och då eventuellt börja med medicinering om de anser att det behövs för att hitta en stabil vikt som blir hållbart framåt.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Therese förklarar att det var efter att hon såg sig själv på tv som hon kom till den här insikten.

”Att se mig på tv blev en Wake up call för mig. Visst solen och värmen gör alltid att jag rent kroppsligt svullnar upp en del. Men jag trivs inte i den kroppshyddan som jag nu haft en jojo till under några år. Därför blev det nu en annan metod att stabilt hitta en lösning att både komma ner till ett hälsosamt bmi men även för att må bra i mig själv”

FOTO: DANIEL STERNERUD

Annons