TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese: "Det skulle jag aldrig prata om på Youtube"

27 maj, 2017 
Lina Arvidsson
Youtubern Thérese Lindgren skyr inte för att vara privat på nätet. Men det finns saker som hon aldrig skulle berätta om på Youtube.
Annons

Youtubern Therese Lindgren, 30, har en halv miljon följare på Youtube. Hon har blivit mycket populär genom att blanda högt och lågt, yta med djup. Hon har berättat om när hennes pojkvän gjorde slut, om djurens rättigheter och om sin panikångest.

Men det finns saker som Therese Lindgren aldrig skulle prata om på Youtube. I podcasten Värvet berättar hon vilka det är:

– Jag har ingen strategi riktigt, jag går på magkänslan. Däremot skulle jag aldrig berätta ifall det var så att jag och mina föräldrar bråkade eller om det var så att jag bråkar med någon vän eller såna situationer som innefattar andra personer som inte själva skrivit upp sig för att bli Youtube-kändisar. Det pratar jag absolut aldrig om, säger Therese Lindgren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Thérese Lingrens pojkvän Anders Lindgren dyker ofta upp i hennes videos.
Therese pojkvän Anders dyker ofta upp i hennes videos.

Therese Lindgrens pojkvän Anders Vesterlund figurerar ofta i hennes videoinlägg och får själv godkänna allt hon lägger ut som berör honom.

Annons

– Men din kille har skrivit upp sig för att bli Youtube-kändis? frågar programledaren Kristoffer Triumf.

– Nä, det har han inte. Men däremot får han alltid godkänna allting. Och han har sagt så här, ’Ska inte jag vara med i den här videon? Vore det inte kul ifall jag testar de här kläderna? Det kommer dina tittare att tycka är kul.’ Så han har inget alls emot att vara med i mina videos, säger Therese.

Therese Lindgrens mest omtalade video ”Anders har gjort slut” lade hon ut för två år sedan och har har setts över 1 700 000 gånger.

– Som den videon när han hade gjort slut med mig och jag berättade det och var jätteledsen, då var det han som först fick se videon och godkänna det och så där. Så han är kanske ett litet undantagsfall, säger Therese Lindgren.

Foto: IBL, Youtube

Annons