Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Theodoras avslöjande om kärleken efter Ensam mamma söker

19 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Theodora Larsson avslöjar att hon ska flytta ihop med killen hon väljer i Ensam mamma söker.
Ensam mamma söker-Theodora Larsson berättar nu på sin Instagram att hon har stora framtidsplaner med nya kärleken – som hon avslöjar är en av killarna från programmet.
Annons

Theodora Larsson, 31, är en av mammorna som hoppas på att hitta kärleken i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3. I kvällens avsnitt åker Theodora till Spanien med killarna Anton och Mathias. Det är den sista tiden hon har med båda två tillsammans innan hon ska välja vem av dem hon vill satsa lite extra på.

Eftersom Theodora ännu inte har valt vilken kille hon vill fortsätta satsa på får hon heller inte avslöja något i nutid. Däremot kan hon redan nu hinta om hur livet blev efter inspelningen.

Är mer kär än någonsin

I en frågestund på Instagram frågar Theodoras följare om hur det kändes att dejta så många killar på samma gång, och om det var svårt att välja den sista. Men Theodora svarar att sista valet inte var svårt utan ”härligt, solklart, pirrigt och hjärtligt”.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon avslöjar också att hon är kär och att killen som hon väljer i Ensam mamma söker ska flytta ihop med henne. Just nu bor Theodora kvar i sin lägenhet, men hon hintar om att det kan bli annat i framtiden.

Hon avslöjar också att de heller inte har kunnat visa sig offentligt med varandra, eftersom programmet inte har slutat visats än. Men hon tycker att det har varit skönt att de har kunnat vara med varandra utan att vara offentliga.

Theodora har tre barn sedan tidigare; Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6. Hon har tidigare berättat för tidningen Mama om separationen från barnens pappa.

– Han bara gick ut genom dörren en dag. Han lämnade oss när jag var i vecka 22, så jag fick föda vårt tredje barn själv, berättar hon i intervjun.

FOTO: TV3/Eva Edsjö, Instagram

Annons