ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ted Åströms nya besked om hälsan – efter sjukdomskampen: ”Problem”

10 sep, 2023 
Ted Åström
Ted Åström är 78 år fyllda och åldern har satt sina spår.
I en intervju med Hänt kommer han nu med en uppdatering gällande sin hälsa.
– Det är konstaterat, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kjell Bergqvist stora lycka med hustrun: ”Nu ska jag njuta”Brand logo
Kjell Bergqvist stora lycka med hustrun: ”Nu ska jag njuta”

Den folkkära skådespelaren Ted Åström, 78, har varit ett välkänt ansikte för det svenska folket under många års tid. Med roller som reseledaren i den första Sällskapsresan-filmen och som ”Olyckan” i Trazan & Banarne har han gjort avtryck i den svenska tv-historien.

Idag däremot ligger inte längre fokuset på skådespelaryrket utan Ted arbetar nu främst med sin konst. Det berättar han när Hänt når honom.

– Det blir mycket målning, sen håller de på och spelar in en dokumentärfilm om mig också. Så jag filmar lite och sen gör jag inte så mycket. Jag är ju 78 också så det är ganska mycket, säger Ted.

Diagnosen bekräftad – Ted Åström om kampen: ”Problem”

Åldern har satt sina spår när det gäller Teds hälsa. Tidigare i somras berättade han om en diagnos han fått och även nu förklarar Ted hur det ständigt påverkar honom.

Annons

– Jag har lite problem med mina fötter. Jag har polyneuropati, det är ganska många som har det. Det är en del andra kända personer som har det. Man har svårt med balansen ibland och så får man ta det försiktigt när man går. Det är inget som direkt påverkar mig som person, men det är konstaterat. Det är nervbanorna till fötterna som är lite trötta, säger Ted.

Så påverkas Ted Åström av sjukdomen – ärliga orden

Även om Ted ständigt märker av problemen med sina fötter så menar han att det inte smärtar honom.

– Nej, det men det innebär vissa svårigheter med förflyttning och så där. Det är lite besvärande men det är ingen större grej.

Du ramlar inte och så?

– Nej då för fan. Jag var på Mallorca för ett par veckor sedan och det gick så bra, säger Ted till Hänt.

FOTO: TT

Annons