LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tar över som programledare för Bingolotto – bytet mitt i sändning

24 mar, 2024 
Nyligen fick en annan känd programledare ta över sändningen i Bingolotto. Daniel Norberg kunde knappt hålla sig för skratt!
Annons
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintadBrand logo
Stefan Odelberg trollar – reportern totalt bortfintad

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lotta Engberg var den första kvinnliga programledaren av Bingolotto när hon tog över efter Rickard Olsson 2008. Från och med hösten 2023 leder Lotta programmet ihop med Daniel Norberg. Som tog över efter Stefan Odelberg.

Lotta har tidigare berättat för Amelia hur samarbetet går med Daniel och hur han är som programledare.

Lotta Engberg om samarbetet med Daniel Norberg

– Daniel är fantastisk, har Lotta tidigare sagt och hyllade honom:

– Han är pigg, glad och intelligent. Han och jag strävar åt samma håll. Daniel är också en vanlig kille som tycker om vanliga människor. Många gånger har jag jobbat i sammanhang där en tar för sig och den andra måste backa. Så är det absolut inte med Daniel. Vi ser till att den andra får plats och lyfter varandra i stället för att trängas. Det finns en ärlighet i hur man är.

Lotta och Daniel kör varannan vecka precis som tidigare. Men nyligen fick Daniel hjälp av en annan programledare i sändning som inte var Lotta.

Tar över som programledare för Bingolotto – bytet mitt i sändning

Filip Hammar var nämligen på plats i studion och hoppade helt plötsligt in som programledare för Bingolotto och tog över Daniels jobb.

– Filip kom upp här nu. Det ringer här nu, det är Ewa du får tjöta på här nu, säger Daniel i sändning.

– Ursäkta att jag rycker in nu Ewa, jag förstår att jag inte är lika poplär som den andra snubbe, säger Filip till inringaren. Daniel börjar genast bryta ihop i skratt och har lite svårt att hålla sig.

Samtalet går på räls för Filip och att programleda Bingolotto verkar inte vara någon konst för honom.

– Otroligt kul att få göra det här, säger Filip.

FOTO: TV4 PLAY

Annons