ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Daniel Norberg tillsagd i Bingolotto – det fick tittarna inte fick se

10 sep, 2023 
Daniel Norberg
Daniel Norberg är ny programledare för Bingolotto.
Nu berättar han för Hänt om att han blev tillsagd i örat mitt under direktsändningen då han och gästerna gjorde något som produktionen inte uppskattade.
– Det ska man egentligen inte göra, säger Daniel till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Söndag betyder Bingolotto och denna gång är det Daniel Norberg, 32, som styr skutan. Sändningen blir Daniels allra första som solo-programledare.

Senast vi såg honom i Bingolotto-studion var under säsongspremiären och då hade han självaste Lotta Engberg, 60, att luta sig mot.

Daniel Norberg tillsagd i örat mitt under direktsändningen

Premiäravsnittet såg ut att gå strålande för både Lotta och Daniels del. Daniel fick dessutom bingo mitt i sändningen men vad tittarna inte vet är att Daniel fick tydliga instruktioner i örat och till och med en liten tillsägning.

– Allt funkade förvånansvärt bra, det är ju en helt ny studio så alla har varit lite nervösa att allt ska funka. Men det gjorde det. Sen pratade dock grabbarna, de pratade i bingot och det ska man egentligen inte göra.

Annons

Gästerna?

– Ja och vi andra också lite. Man babblade lite för mycket. Det är sånna smågrejer men allt det där kommer väl växa fram med tiden.

Sa de till i örat då, att ni inte skulle göra det?

– Japp, de gjorde de.

Daniel Norberg om att arbeta med Lotta Engberg: ”Hjälpsam”

Även om Daniel och gästerna pratade lite för mycket visade sig Lotta vara mycket nöjd över sin nya kollegas insats.

– Hon var nöjd och sa att jag skötte mig, säger Daniel.

Hur är det att få jobba med just Lotta?

– Hon är väldigt proffsig, rolig och enkel att ha och göra med. Hon är hjälpsam och så, det är superbra att hon var med där första gången.

Sedan Daniel presenterades som den nya Bingolotto-programledaren har komplimangerna och hyllningarna regnat in. Nu berättar han vad det betyder att fått tittarnas fulla stöd redan från start.

– Det är supertacksamt. Jag och Lotta kommer ju dela på det, det känns jättekul verkligen.

FOTO: TV4/TT

Annons