TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Talang-finalisten Simonne, 31, knivhuggen till döds

22 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Talang-finalist död
Britans got talent-finalisten Simonne Kerr blev knivhuggen till döds. En man i 40-årsåldern är nu gripen misstänkt för mord.
Annons

Simonne Kerr, 31, var en okänd sjuksköterska innan hon och kören ”B Positive Choir” gjorde succé i årets Britains got talent. Kören tog alla med storm och tog sig ända till final. Tolkningen av Andra Days ”Rise up” rörde både publiken och jurymedlemmarna Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon och David Williams till tårar.

I onsdags kom den tragiska nyheten att körmedlemmen Simonne hittats livlös i ett hus i London, med livshotande skador. Ambulanspersonalen försökte hålla henne i liv, men fick till slut dödsförklara henne på plats.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Polisen har nu gripit en 40-årig man, misstänks för mord. De letar inte efter några andra misstänkta, skriver BBC.

I samband med Simonne Kerrs medverkan i talangprogrammet berättade hon att hon gått med i ”B positive choir” för att lyfta vikten av att ge blod och uppmuntra andra att bli blodgivare. Detta för att hennes son dött av sicklecellanemi 2015, bara sex år gammal.

Enligt BBC har Simonnes närstående blivit informerade om vad som har hänt.

Foto: IBL

Annons