LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

SVT-profilens otäcka olycka – efter att ha använt redskapet: "Jag spräckte underlivet"

19 feb, 2018 
AvHanna Nilsson
Vloggaren och programledaren Clary Henry, 23, är gäst i kvällens avsnitt av "Anders knackar på”. Medan Anders Öfvergård försöker hjälpa till med Clara och pojkvännen Calles lägenhet, får han också sig sin livs chock när tv-profilen plötsligt öppnar upp om sin underlivsskada..!
Annons

Det är ingen nyhet att Clara Henry, 23, tillhör en Sveriges mest frispråkiga vloggare på Youtube. I kvällens avsnitt av TV4-serien ”Anders knackar på” med programledaren Anders Öfvergård, 50, gör hon heller inget undantag. När Anders besöker Clara och pojkvännen Carl ”Calle” Larsson på söder i Stockholm för lägenhetsfix, kommer Clara in på ett ämne som gör Anders både generad och chockad.

– Jag spräckte mitt underliv med en kettlebell, säger Clara plötsligt i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Har du spräckt ditt underliv? ifrågasätter Anders.

– Ja, en blygdläpp sprack för att jag drog upp den och jag tänkte inte efter en sekund på vad jag gjorde.

Pojkvännen Calle, som träffade Clara genom gemensamma vännen och artisten Mariette, berättar då om dagen han fick telefonsamtalet om vad flickvännen hittat på. Clara själv öppnar då upp om händelsen:

– Jag satt i telefonkö med mitt bredband och jag tänkte ju inte riktigt ge upp den platsen, säger hon med glimten i ögat.

Annons

Anders frågar då om hon möjligtvis valde att uppsöka sjukvården, eller åtminstone ringa, men det vågade hon inte. Förklaringen var att det var 1 april.

– Jag tänkte ju att det kan jag inte göra, de kommer ju tro att jag driver. Man vill ju inte ringa vårdguiden och säga ”tja, jag spräckte fittan med en kettlebell”.

Eter händelsen har inte Anders inte riktigt kunnat bortse från Clara traumatiska upplevelse. På Instagram publicerade han även en liten teaser från kvällens program, och betonade att ”man inte bör träna som Clara Henry, det verkar smärtsamt”.

”Anders knackar på” med Clara Henry sänds ikväll klockan 20.00 på TV4.

Foto: IBL, Instagram, TV4

 

Annons