TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

SVT-profilen Anne Lundbergs barn har vuxit upp – så ser de ut idag

10 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Anne Lundberg
Svt-profilen Anne Lundbergs söner Jack och Oscar har vuxit upp.
Så ser de ut idag.
Annons
Anne Lundbergs magiska bröllopsbilder – dansade till ABBABrand logo
Anne Lundbergs magiska bröllopsbilder – dansade till ABBA

Anna Lundberg är Svt-profilen som har varit programledare för ett antal samhällsprogram. Bland annat ledde hon det populära programmet Antikrundan i många år, och har under sin karriär vunnit hela tre Kristallen som Årets kvinnliga programledare. Hon har dessutom vunnit i frågesportprogrammet På spåret 2007 tillsammans med Hipp hipp-komikern Johan Wester.

Men sommaren 2019 tog livet ännu en ny vändning. Anna gifte sig nämligen med sin stora kärlek Allan Lindfors på den grekiska ön Paros. I en intervju i Malou efter tio berättade hon om det minst sagt lyckade bröllopet:

– Det blev som ett Mamma mia-bröllop. Det var mycket romantiskt. Vi är ju bägge över 50 och har levt i relationer tidigare och har barn sedan tidigare – så det var en kärleksfest för alla våra familjer från tidigare, för att de skulle få träffas. Och för alla våra vänner. Så tanken var att ge alla våra vänner en kärleksfest, sa hon då,

Annons

Och av bilderna de delade på sociala medier att döma kan man säga att hennes beskrivning av bröllopet definitivt gjorde det rättvisa. I ett bildspel ser man Anne och hennes make Allan klädda i djupröda kläder medan bröllopsgästerna är helt klädda i vitt. Och även bilder på när gäster dansar i glittriga kläder till Abbas största hits finns med.

Anna Lundbergs tidigare kärleksliv

Men trots att Anne idag är gift med sin stora kärlek Arne finns det andra män som fångat hennes uppmärksamhet tidigare i livet. När programledaren tävlade i På spåret fick hon nämligen upp ögonen för Johan Wester, och kort därefter inledde de en relation.

Men innan det levde Anne tillsammans med Klas Sundqvist. I 15 år levde de ihop och det är även med honom som hon har sönerna Jack och Oscar med.

Så ser Annas barn ut idag

Tiden går fort och för de som minns Annes söner som små pojkar skulle idag få en chock om de såg dem. Jack och Oscar har nämligen vuxit upp och är idag två män.

Annons

På Svt-profilens Instagram kan följarna få se bilder på sönerna då och då, och på deras födelsedagar har hon gjort det extra tydligt hur mycket de har förändrats genom åren.

På yngsta sonens födelsedag la hon bland annat upp ett collage på sonen där ena bilden var från när han var liten och andra från hur han ser ut idag. Under bilden skriver hon:

”Liten har blivit stor. Grattis på din dag Oscar.”

Samma hyllning gjorde hon även på äldsta sonens födelsedag.

Annons