Anne Lundbergs nya bilder från lyxbröllopet med Allan Lindfors

Anne Lundbergs privata bilder från bröllopet med Allan Lindfors.

Under midsommarhelgen gifte sig Antikrundan-profilen Anne Lundberg med kärleken Allan Lindfors. Bröllopet ägde rum i en liten fiskeby på den grekiska ön Paros – som något hämtat från Abba-musikalen Mamma Mia. Nu visar Anne Lundberg upp sina privata bröllopsbilder.

I förra veckan gifte sig folkkära SVT-profilen Anne Lundberg, 53, med kärleken och byggkonsulten Allan Lindfors, 55. Bröllopet ägde rum på den vackra, grekiska ön Paros.

I vintras avslöjade Hänt att Anne Lundberg skulle gifta sig och i inbjudan som Hänt fick ta del av stod det att platsen för ceremonin var just en liten fiskeby och att gästerna skulle klä sig helt i vitt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Och så blev det. På Instagram publicerade Anne Lundberg i söndags ett bildspel från bröllopet.

Äntligen man och hustru”, skrev hon i inlägget.

Anne och hennes make Allan är på bilderna klädda i djupröda kläder medan bröllopsgästerna är helt klädda i vitt. För visst var det många av parets nära och kära som rest till Grekland för att närvara under brudparets speciella dag.

Dans genom hela bröllopet

Nu har Anne Lundberg delat med sig av fler glimtar från bröllopet – och nog kan man se en röd tråd i festtemat. Det ser nämligen ut att vara hämtat från filmen Mamma Mia som är inspelad på den grekiska ön Skopleos.

Bröllopsfesten ska ha ha varit full av musik, sång och dans.

I ett videoklipp från Annes och Allans bröllop syns fyra glittriga bröllopsgäster brista ut i sång till Abbas låt Super trouper iklädda glittriga klänningar och stora solglasögon.

Helena and the Dynamos…”, skriver Anne Lundberg till filmklippet.

I ett annat filmklipp, med texten ”Efterrättsdans” syns bröllopsgästerna svänga sina lurviga till Abbas Lay all your love on me.

Men redan till fördrinken dansades det. I en kort video syns gästerna stå upp och dansa vid borden.

Anne Lundberg var tidigare tillsammans med komikern Johan Wester som synts bland annat i komediserien Hipp hipp!. De träffades när de båda tävlade och vann På spåret.

Dessförinnan levde Anne med Klas Sundkvist, 66, som hon har barnen Jack, 23, och Oscar, 21, med. De gick skilda vägar 2007 efter 15 år tillsammans.

FOTO: TT, Instagram