ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

SVT bryter tystnaden om julvärden – dystra beskedet till svenska folket

16 okt, 2023 
SVT julvärd
Spänningen är olidlig gällande vem som ska bli julvärd i SVT julen 2023.
Nu kommer dessvärre kanalen med tråkiga nyheter för alla julälskare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Babben tipsar: Så får du bästa stämning på julaftonBrand logo
Babben tipsar: Så får du bästa stämning på julafton

Tomtar, pepparkakor och glögg, är du också en av de som längtar efter julen? Det må vara strax över två månader kvar till julafton men redan har det börjat spekuleras kring vem som ska få uppdraget att vara julvärd i SVT i år.

Enligt oddsen är det Niklas Strömstedt, 65, som ska få tända ljuset på julafton. När Hänt frågade honom om han hade fått frågan svarade han så här:

”Hahaha. Nej inte vad jag vet även om jag vid det här laget borde kunna tända ett ljus. God jul!”.

Babben Larsson tackade nej till att vara julvärd flertal gånger

Förra året fick vi se Babben Larsson, 66, i rollen som julvärd. Det visade sig då vara ett uppdrag som Babben hade fått frågan om att ta sig an under flera års tid. Flertal gånger hade Babben då tackat nej till att vara julvärd på grund av olika anledningar men just julen 2022 passade det bra för henne att tillbringa julen i SVT-huset.

Annons

– Det var absolut lugnt. Vi är inte så traditionstyngda på det sättet i vår familj. Ibland firar jag med min syster, förr firade jag med mamma och pappa, ibland åkte vi till Kanarieöarna. Jag kan fira jul precis hur som helst. Jag har inget jag måste göra eller måste äta, sa då Babben till Hänt.

SVT:s dystra besked om julvärlden 2023

Vem det är som blir Babbens ersättare är i nuläget inte kommunicerat och faktum är att SVT nu kommer med några tråkiga nyheter för alla oss som väntar med spänning.

SVT bekräftar nämligen för Hänt att det hela ännu inte är klart.

”Detta är inte bestämt ännu, men så fort vi vet vem det blir presenterar vi detta”, skriver SVT:s marknadsdesk i ett mejl till Hänt.

Vem vill du se i rollen som julvärd 2023?

FOTO: TT/SVT

Annons