LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sverrir Gudnason har barn med Magnus Ugglas dotter: ”Förhållandet är över”

03 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Sverrir Gudnason har två barn med Magnus Ugglas dotter Emelie Uggla.
Nu talar han ut om hur relationen ser ut idag.
– Jag har nästan en bättre relation idag med mina ex, berättar Sverrir.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Fexeus lurar Hänts reporter brutaltBrand logo
Henrik Fexeus lurar Hänts reporter brutalt

Den populära skådespelaren Sverrir Gudnason, 45, har tagit sig an en hel del roller genom åren. Han blev tv-snyggingen efter sin roll i filmen Älska mig men fick flest hyllningar efter rollen som Björn Borg.

Just nu är han aktuell som rövarhövdingen Borka i nyinspelningen av Ronja Rövardotter som visas på Netflix. Förutom det intar han även snart teaterscenen igen i uppsättningen av En runda till.

Det är sällan man hör något om Sverris privatliv, men i en ny intervju med Ica kuriren väljer han att öppna upp sig.

Sverrir Gudnasons relation med Magnus Ugglas dotter

Idag är Sverrir en stolt trebarnspappa och sitt första barn Salka, 19, fick han redan som 25 åring med dåvarande flickvännen Emelie Uggla, 45, vars pappa är den folkkära artisten Magnus Uggla.

Annons

Sverrir och Emelie fick ytterligare en dotter, Sisi, 17, innan relationen gick i kras några år senare. Skådespelaren hittade därefter kärleken i skådespelarkollegan Josefine Ljungman och tillsammans fick de dottern Blanka, 11.

Även Josefines och Sverrirs relation tog slut och idag har han barnen varannan vecka.

Idag är Sverrir är tillsammans med flickvännen Nathalie och paret bor i en lägenhet i centrala Stockholm. Även om de tidigare relationerna inte höll menar Sverrir att de nu är bättre än någonsin.

– Bara för att förhållandet är över, betyder det ju inte att man är borta ur varandras liv. Jag har nästan en bättre relation idag med mina ex, än under de sista åren när vi var ihop, berättar Sverrir för Ica kuriren.

– Vi firade till exempel jul ihop med barnen och Emelies nye man. Vi var ett helg gäng, fortsätter han.

Sverrir Gudnason om att bli äldre: ”Välkomnar mitt gråa hår”

Att Sverrir fick barn i så ung ålder gläds han åt idag och att åldras själv är inte heller något Sverrir är rädd för, tvärt om tycker han att han blir bättre och bättre med åren.

– Ja, alltså inte skitgammal, skrattar han, men jag välkomnar mitt gråa hår. När jag var ung såg jag alltid mycket yngre ut än vad jag var, det är skönt att växa ifrån sitt babyface, berättar Sverrir.

FOTO: TT

Annons