LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Svenska stjärnans sagobröllop – pågick i tre dagar: "Bästa någonsin"

27 jun, 2017 
Malin Ljung
Svenska musikalstjärnan Rennie Mirro skippade det traditionella midsommarfirandet. Istället åkte han tillsammans med sin älskade Ann till Mallorca och gifte sig under ett tre dagar långt sagobröllop.
Annons

Musikalstjärnan Rennie Mirro, 45, har all anledning att jubla. I höstas blev han pappa till lilla dottern Lee Sienna Eleonora – och nu har han gift sig med sin älskade Ann Svensson, 30.

Med familj och vänners närvaro sa de “ja” till varandra under ett sagolikt tredagarsbröllop på Mallorca.

– Vi har hyrt en hus norr om Palma och sen hade vi bröllop i tre dagar över midsommar. Vi hade cocktailmiddag i fredags, vigsel och bröllopsfest i lördags och i söndags bjöd vi på pizza, öl och poolparty, säger Rennie Mirro till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anledningen till att de valde just Mallorca istället för svensk mark var för att det var första stället de reste till efter att de träffats.

– Det känns fantastiskt att vara gift och att kunna samla släkt och vänner så här. Jag är inte mycket för midsommarfirande, men det här var det bästa någonsin, säger Rennie till tidningen.

Bland bröllopsgästerna fanns bland andra vännen Karl Dyall som på sin Instagram publicerat en vacker bild på brudparet.

“Ett så vackert och generöst bröllop, och vilket vackert par, inifrån och ut. Är så tacksam för att vi fick komma och vara med familj och vänner. Så mycket kärlek, skratt och lyckotårar. Tack Ann och Rennie”, skriver han till bild på paret.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons