TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Arvtagerskans galna bröllop – med 500 000 kristaller

21 jun, 2017 
https://image.hant.se/image-4944125?imageId=4944125&width=1320&height=689
Lina Linnros
LÄS OCKSÅ: Första bilderna: Här är Kenzas magiska bröllopsklänning
Annons

Att vara arvtagerska till Swarovski kristallerna har sina fördelar. Självklart har du obegränsad till gång till de gnistrande stenarna och möjligheten att pimpa precis alla dina saker med dem – och din bröllopsklänning. Det är precis det som arvtagerskan Victoria Swarovski gjorde med 500 000 kristaller, uppger Daily Mail.

Victoria gifte sig med sin fästman, fastighets investeraren Werner Mürz, i ett sagobröllop i Italien. Hon valde Dubai baserade designern Michael Cinco för att ta fram sin drömklänning. Enligt Cinco själv ska klänningens släp varit över 5 meter långt och täckt med kristaller.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter bröllopet bytte bruden till två andra juvel-doppade klänningar. Först en silvrig figursydd skapelse som glittrade ännu mer än bröllopsklänningen. Sen bytte hon om till en röd urringad blåsa som hon kunde dansa loss i.

Ta fram solglasögonen och kolla in bildspelet med den galna ”over the top” klänningen.

Foto: IBL

Annons