Artikeln innehåller reklamlänkar

Svenska Hollywoodstjärnan Rebecca Ferguson har fött en dotter i hemlighet

Den internationellt framgångsrika svenska skådespelerskan har hållit nedkomsten hemlig för pressen. Den 22 maj blev Rebecca Ferguson mamma för andra gången.

Rebecca Ferguson, 34, har sonen Isac, 11, med sin ex-man Ludvig Hallberg, 57. De två separerade dock 2015 då Rebecca flyttade ifrån den gemensamma bostaden i Simrishamn och till en egen lägenhet bara några hundra meter bort från exet och sonen. Skådespelerskan försöker vara hemma så ofta det går för att umgås med Isac.

– Jag är inte särskilt organiserad när det gäller mig själv och glömmer hela tiden bort grejer… Men när det handlar om min son, då har jag full koll. Jag försöker att alltid veta vad han behöver i skolan, vara där som läxhjälp och så vidare, berättade hon för något år sedan i Damernas Värld.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men de senaste åren efter att den internationella karriären tagit fart ordentligt har Rebecca faktiskt fått så mycket roller på stora filminspelningar utomlands att hon mer än halva året haft sin bas i London varifrån hon flängt fram och tillbaka mellan inspelningsplatser över hela jordklotet.

Senast i julas kunde vi se den svenska superstjärnan i musikalfilmen ”The Greatest Showman” och i sommar är det premiär för ”Mission: Impossible – Fallout” där hon för andra gången spelar mot världsstjärnan Tom Cruise, 55.

Och det var mitt under inspelningarna av den nya Mission Impossible-filmen i vintras som Rebecca i slutet av januari plötsligt i ”The Graham Norton Show” avslöjade att hon var gravid i sjätte månaden.

– Jag har poserat med ett semiautomatiskt vapen under inspelningen i dag, med min mage och skjutit skurkar. Men, ja jag är gravid i sjätte månaden. Jag vet inte vad som hände, sa hon i programmet.

Och nu kan Hänt avslöja att Rebecca har blivit mamma. Redan den 22 maj fick hon en dotter, men skådespelerskan har veckan som gått sedan dess hållit barnets nedkomst hemlig för världspressen.

Än så länge har Rebecca varken meddelat Skattemyndigheten vad flickan ska heta eller vem som är far till barnet. Hon blev gravid ungefär då de sista inspelningarna till ”The Greatest Showman” i vilken hon spelade mot Hugh Jackman, 49, och Zac Efron, 30, gjordes förra sommaren.

För övrigt hyllade Hugh som hade huvudrollen i filmen Rebecca för hennes insatser:

– Rebeccas roll är kanske inte så stor, men den är oerhört betydelsefull.

Han fortsatte överösa den svenska motskådespelerskan med hyllningar:

– Säga något snällt om Rebecca? Det är nog den enklaste fråga jag kommer att få idag. Hon har en oerhörd närvaro.

Rebecca Ferguson är numera actionhjälte i ”Mission: Impossible”.

Rebecca Ferguson debuterade som 16-åring 1999 då hon spelade mot Kim Sulocki i såpoperan "Nya tider".

Rebecca Ferguson och Ludvig Hallberg fick sonen Isac ihop, men Rebecca brukar hålla sitt privatliv utanför media så gott det går. Här är de tillsammans på en bild från tidningen Golf 2012 då paret lärde ut tango tillsammans på Österlen.

Rebecca Ferguson spelar mot Tom Cruise i nya ”Mission: Impossible - Fallout” som har premiär i sommar.

I ”The Greatest Showman” spelade Rebecca Ferguson mot Hugh Jackman(t.v.) och filmen regisserades av Michael Gracey(t.h.).

Det märks att Hugh Jackman gillar Rebecca Ferguson. Här ser vi hur han spanar in henne på ett event där ensemblen från "The Greatest Showman” poserade framför kamerorna i Empire State Building, New York, i höstas

Hetast på Hänt-TV:

LÄS OCKSÅ: Tom Cruise nya kärlek – den svenska världsstjärnan

LÄS OCKSÅ: Svenska Hollywoodstjärnan avslöjar graviditeten: ”Vet inte vad som hände”

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!