LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Svenska Hollywoodstjärnan avslöjar graviditeten: ”Vet inte vad som hände”

29 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Rebecca Ferguson berättade i talkshowen "The Graham Norton show" den glada nyheten att hon är gravid med sitt andra barn. Den privata stjärnan är redan i sjätte månaden och har alltså lyckats hålla graviditeten hemlig länge.
Annons

När svenska Hollywood-stjärnan Rebecca Ferguson, 34 gästade ”The Graham Norton Show” passade hon på att släppa en stor nyhet.

Skådespelaren som redan har sonen Isac, som föddes 2007, väntar nu sitt andra barn.

Rebecca Ferguson är just nu mitt i inspelningen av “Mission: Impossible – Fallout“. I talkshowen berättar hon att det går utmärkt att vara actionhjälte och samtidigt vara gravid.

– Jag har poserat med ett semiautomatiskt vapen under inspelningen idag, med min mage och skjutit skurkar. Men, ja jag är gravid i sjätte månaden. Jag vet inte vad som hände, säger Rebecca Ferguson till Graham Norton.

Rebecca Ferguson blev ett känt ansikte i Sverige i och med hennes medverkan i såpan “Nya tider“. Hon spelade därefter många roller i kortfilmer och tv-serier innan hon fick sitt internationella genombrott i “Mission: Impossible – rogue nation” där hon spelade mot Tom Cruise och Simon Pegg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon har sedan dess synts i hyllade filmer som “Florence Foster Jenkins“,  Daniel Espinosas “Life” och “The Greatest Showman“.

https://www.instagram.com/p/Becckqunpyd/?taken-by=_rebeccaferguson_

Foto: Instagram, IBL

Annons