Suzannes Reuters känga till exet Dan Ekborg – privata avslöjandet

DAN EKBORG, SUZANNE REUTER

Suzanne Reuter och Dan Ekborg var ett par i åtta års tid. Stämningen mellan paret är stundtals god – men nu kommer Suzanne med en en hård diss.

Det är äntligen dags för ett nytt avsnitt av den nya TV4-succén Vilket liv! och denna gång är det ingen mindre än Suzanne Reuter, 70 som gästar programmet.

Avsnittet börjar med att Dan Ekborg, 66, öppnar upp med att sjunga en låt om Suzanne och för dem som inte redan visste, så har Suzanne och Dan varit ett par! Detta är dock över 40 år sedan så mötet mellan ex-paret var definitivt ett ögonblick att minnas.

– Jag blir lite rörd, säger Dan Ekborg i programmet och Suzanne håller med.

– Vi blev lite rörda här, fortsätter han och torkar en tår.

Så träffades Suzanne Reuter och Dan Ekborg

Programledaren Renée Nyberg, 56, kommer snabbt in på ex-parets relation och Dan berättar att redan vid 13 års ålder ska han ha sagt att Suzanne måste bli hans flickvän. Båda två studerade nämligen på Kalle Flygare. Några år senare blev det som Dan hade önskat och deras relation varade i åtta år.

Men relationen var inte alltid helt problemfri. Både Suzanne och Dan pluggade ju till skådespelare och Dan kom in på scenskolan i Stockholm medan Suzanne kom in på den i Göteborg. Så när de väl sågs blev det mest fest, berättar de i programmet.

– Vi slogs och söp, fiskade kräftor och badade bastu, säger Suzanne lite skämtsamt i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Suzanne Reuters diss mot Dan Ekborg

Att mötet mellan Suzanne och Dan är känslosamt är något som är säkert och båda verkar otroligt glada över att äntligen få ses igen. Detta får Renée Nyberg att vilja ställa en stor fråga:

– Har du önskat någon gång att det fortfarande hade varit du och Suzanne då?, frågar hon Dan Ekborg.

– Ja jag vet inte, jag hade säkert blivit utslängd igen, svarar Dan tveksamt.

Då väljer Suzanne att flika in – och det är ganska hårda ord. Hon syftar förmodligen på Dans senaste relation till den 35 år yngre Emma.

– Nej men jag tror att kanske intresset för lite yngre kvinnor ändå har funnits i ditt liv, säger hon och får hela Oscars-teatern att brista ut i skratt.

– Och det var min exit-replik, säger Dan uppgivet.

– Ja det var det faktiskt, för nu måste jag också tyvärr dumpa dig. Stort tack Dan Ekborg!, säger Renée.

DAN EKBORG, SUZANNE REUTER
FOTO: TV4

FOTO: TV4, Michael Brannäs

FRÅN FÖRSTASIDAN