TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Axel Pilebys flickvän ryter ifrån efter orden om bröllopet: ”Inte ett alternativ”

25 sep, 2022 
AvJulia Riddertorp
Den folkkäre Axel Pileby fick förra året sitt första barn med flickvännen Felicia Jartén.
I en intervju nu uttrycker Axel att bröllop inte är aktuellt, vilket flickvännen reagerar starkt på.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Journalisten och programledaren Axel Pileby, 35 är en riktig folklig gestalt hos tv-tittarna. Han är främst omtalad från att ha varit i Nyhetsmorgon med den andre folkkäre programledaren och journalisten, Tilde de Paula Eby, 49.

Idag ser vi duon i Efter fem på TV4. Senast var de i Eskilstuna med Efter fem där samtliga partiledare befann sig för en extra valvaka och även flera åskåkare.

Axel har fullt upp med med karriären som programledare och det verkar gå galant när vi får följa honom i tv-rutan. Men där många kanske inte följer honom är i det privata flödet. Vi talar förstås om hans Instagram.

Axel Pilebys liv med flickvännen Felicia

Axel delar med jämna mellanrum humoristiska inlägg om vad som sker bortom kulisserna. Men också inlägg på flickvännen, Felicia Jartén, 28.

Annons

Felicia och Axel träffades 2018 och har sedan en tid bak varit ett par och det var bara förra året som paret gick ut med att de väntade sitt första barn!

Lärke, som flickan heter syns också på mamma Felicias Instagram frekvent, och hon är riktigt söt!

Men det är inte bara Axel som hörs och syns, Felicia driver tillsammans med lillasystern Filippa Jartén och vännen Sandra Bennerdt podden Tre liv med diabetes.

Paret verkar ha det riktigt fint men trubbel i paradiset kan uppstå. Det var nyligen som Felicia uttryckte sin ilska gentemot pojkvännen och pappan efter hans svar om giftemål.

Giftemål- en minst sagt känslig fråga

Paret har som sagt varit tillsammans ett tag och har barn tillsammans. Frågan om giftemål kan förstås därav komma på tal.

Men när Felicia läste i en tidning där pojkvännen hade intervjuats hade Axel uttryckt att planer för bröllop inte var ett alternativ.

Detta delade hon på sina sociala medier med kommentaren, ”Kul tills man läste.. inte ett alternativ hmm” och taggade Axel. Varpå Axel svarade på hennes post med, ”Stämningen hemma just nu: ansträngd”.

Se bilden nedan!

Annons