LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Suzanne Reuters son Simon Pontén träder fram efter alla år – så ser han ut idag

12 sep, 2023 
Suzanne Reuter och sonen Simon
Suzanne Reuter dök upp på premiären av Änglagård och med sig på röda mattan hade hon ett sällskap som inte hör till vanligheterna.
Sonen Simon Pontén fanns nämligen på plats och poserade för kamerorna.
Se bilden här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Reuter om den tuffa tiden: "Kommer barnen att överleva"Brand logo
Suzanne Reuter om den tuffa tiden: "Kommer barnen att överleva"

Suzanne Reuter, 71, är en av våra allra folkkäraste skådespelare. Vi har sett henne i alla möjliga roller och nu senast som ICA-Stina i matföretagets reklamfilmer.

En roll som de flesta nog förknippar Suzanne med är som mamma Lena Svensson, hustru till brevbäraren Gustav Svensson i tv-serien Svensson Svensson. Ett tv-program som flitigt gick på tv i stugorna under 90-talet och början av 00-talet.

Suzanne Reuters son Simon Pontén dyker upp på röda mattan – träder fram

Suzanne har inte bara spelat mamma, hon är även mamma i det verkliga livet. En av hennes söner är Simon Pontén, 37, som vanligtvis inte syns till i rampluset. Men under premiären av Änglagård dök plötsligt Simon upp med sin mamma på röda mattan och fotades i vimlet.

Annons
Simon Pontén och Suzanne Reuter
Simon och mamma Suzanne på röda mattan. Foto: TT

Det hör inte till vanligheterna att Simon synts till under premiärer eller liknande. Däremot fanns han på plats i publiken då Suzanne hyllades i TV4:s Vilket liv! hösten 2022.

Suzanne Reuter om varför hon håller familjelivet privat

Suzanne har alltid valt att hålla privatlivet privat därför finns det inte allt för många tillfällen där hon valt att prata om sitt familjeliv. Det är även därför Suzanne valt bort flertal av programmen där vi annars får ta del av privatare diskussioner med kändisar.

Annons

– Att prata om jobbet är en sak, att prata om familj och privata händelser i livet är en helt annan, och det är inte längre intressant för mig. Varför skulle jag göra det? Vad vinner jag på det? Absolut ingenting. Så jag håller mig borta ifrån tv-program som Stjärnorna på slottet och andra program där man sitter runt bord och pratar. Jag håller mig till att göra roller och då vill jag att publiken ska se rollen, inte störas av en massa tankar om privata Suzanne som kladdar ner det arbetet, har hon tidigare sagt till Dagens Nyheter.

FOTO: TT

Annons