Suzanne Reuter pekas ut som nya Ica-Stig – detaljerna som avslöjar

Loa Falkman i ICA-reklamen

Foto: TT

Spänningen kring vem som tar över som ICA-Stig är olidlig.
Efter flertal ledtrådar tror sig tittarna ha ett svar.
Vad säger egentligen ICA om ersättaren – och är det Sebastian von Sivers som kör iväg Loa Falkman? Hänt reder ut!
Slå på ljud

Det har snart gått hela 20 år sedan den första reklamfilmen med Ica-gänget hade premiär på tv. Sedan dess har det svenska folket vecka efter vecka fått ta del av nya situationer i Ica-butiken varvat med veckans kampanjer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Detaljerna som avslöjar ersättaren efter Loa Falkmans avhopp

Ica-Stig spelades till en början av Hans Mosesson, 76, men efter 13 år tackade han för sig och lämnade över rollen till Loa Falkman, 73. Men i slutet på december avslöjades det plötsligt att även Loa nu känner att han gjort sitt och bestämt sig för att avsluta uppdraget efter sex år.

– Jag har hållit på med det här i sex år och jag känner kanske att det är dags att lämna över den här kavajen. Ut med det gamla, in med det nya skulle man kanske kunna säga, säger Loa i reklamfilmen där det framkommer att han ska sluta.

Spänningen är nu olidlig gällande vem som ska ta över rollen som Ica-handlaren. Det har spekulerats hejvilt och ICA:s marknadsdirektör har även berättat att det ständigt släpps ledtrådar gällande ersättare i de reklamfilmer som just nu går på tv.

– Inför avslöjandet av Loa Falkmans ersättare den 31 januari kommer vi släppa ett antal ledtrådar kring Loas efterträdare, både i reklamfilmerna och i våra övriga kanaler. Den som lyckas gissa rätt har bland annat möjligheten att vinna en roll i en av ICAs reklamfilmer, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör på ICA Sverige i ett pressmeddelande.

Suzanne Reuter pekas ut som nya "Ica-Stig"

LÄS MER: Hans Mosesson om relationen med 16 år yngre frun Carola
NU GRATIS

Ett namn som nu pekas ut av tv-tittarna att vara högaktuell för rollen är Suzanne Reuter, 68.

”Det är ju Suzanne Reuter! Lorry, fångarna på fortet, tvilling (stjärntecknet på tvn!).”, skriver en person på ICA:s Facebook-sida.

”Måste vara Suzanne Reuter. Passar in på alla ledtrådar. I programmet Reuter och Skog så använder hon Ulla Skog som golvmopp. En föredetta IfK spelare heter ”Gustav Svensson” precis som hennes man i ”Svensson Svensson”, lastbilen från England kallas för Lorry vilken hon varit med i. Sen fångarna på fortet, liljorna (som betyder Susanne) och om Suzanne är tvilling som det står här så är det det stjärntecknet på TVn”, skriver en annan.

Sebastian von Sivers Haages svar efter mystiska likheten

I samma kommentarsfält visar sig en viss detalj i veckans reklamfilm fångat mångas intresse. Den mystiska mannen som kör iväg Loa i en bil syns bara hastigt i backspegeln. Vem denna man är finns många spekulationer kring. Ett av namnen som kommer upp är Sebastian von Sivers Haage, 34. I ett meddelande till Hänt dementerar Sebastian med ett kort nej. Men vem vet egentligen vem som talar sanning i detta ICA-mysterium?

När Hänt når Jenny Gerdes, pressansvarig på ICA bemöter hon spekulationerna kring Suzanne Reuter.

”Vi kommenterar inte på rykten och spekulationer men på söndag 31 januari får ni svaret”, skriver hon i ett mail.

Det återstår helt enkelt att se om det är Suzanne som tar över men många verkar enade om att det vore kul att se en kvinna i rollen. Av bilden nedan att döma skulle Suzanne iallafall passa perfekt i den vita kavajen, eller hur?

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya bild avslöjar okända relationen till Margaux Dietz

Suzanne Reuter

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundells sorg efter två-åriga sonen Fox skada

SENASTE NYTT!