LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Suzanne Axells nya besked om Fråga doktorn – nu avslöjar hon

21 maj, 2023 
Suzanne Axell Fråga doktorn
Under tiotals år programledde Suzanne Axell Fråga Doktorn.
2021 sa Suzanne upp sig för att testa något nytt.
Nu två år senare kan hon komma med ett nytt besked om programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”Brand logo
Åsa Vesterlund om bråket med Anna Anka: "Hon blockade mig”

Suzanne Axell är en av Sveriges mest folkkära programledare. De senaste åren har hon främst förknippats med program som Go kväll och Fråga Doktorn. Men efter 21 år i tv-rutan valde hon att säga upp sig för att testa något nytt. Sedan en tid tillbaka syns hon som ansiktet utåt för vårdbolaget Kry i en stor reklamkampanj.

Vad gör Suzanne Axell idag efter Fråga doktorn?

Suzanne Axell har haft det fullt upp sedan Fråga doktorn, 2022 släppte hon sin egna bok Livet efter 60. Samma år som hon sa upp sig från hälsoprogrammet kunde vi även se henne dansa loss i Let's dance. Något som hon berättar för Svensk dam var en upplevelse för livet.

– Vi blev vänner hela gänget och jag har extra kontakt med bland annat min danspartner Tobias Bader. Men den energin och glädjen alla visade mig gör mig helt varm i kroppen, säger Suzanne.

Suzanne Axells nya besked om Fråga doktorn

Men finns det någon chans att Susanne kommer tillbaka till Fråga doktorn? I samma intervju kommer hon med ett nytt besked.

Annons

– Jag håller alla dörrar öppna till det som är roligt och bra, jag vill varken säga ja eller nej. Men jag ska försöka göra det som är roligt och är öppen för alla förslag. Jag säger mer ja till roliga saker och det kan innefatta allt möjligt, säger hon till tidningen.

Framöver håller hon dörrarna öppna för nya roliga äventyr och vill bara njuta livet. Hon har även fått flera roliga jobberbjudanden som hon gärna tackar ja till och hon kommer ta sig an det som är kul och det hon har tid för.

Det är inte bara Suzanne som kan sakna programmet. Fansen har även varit tydliga med att de saknar Suzanne i tv-rutan.

– Det är väldigt rörande, folk är så snälla. Jag kan möta folk på stan som säger så fina saker om mig och Fråga doktorn. Det är väldigt roligt att tittarna tycker om det men man måste också förstå att man inte bara kan göra andra glada utan man måste göra sig själv lite glad också.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT

Annons