LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Suzanne Axells starka känslor för kvinnliga tv-profilen: ”Förälskad”

19 nov, 2023 
Suzanne Axell
Suzanne Axell är aktuell i Hänts program Vad äter du när...?
Under inspelningarna av programmet avslöjar hon känslorna för Johanna Lind Bagge.
– Man kan bli förälskad i henne även om man är heterosexuell så är det, säger Suzanne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när..: Hemma Suzanne AxellBrand logo
Vad äter du när..: Hemma Suzanne Axell

Suzanne Axell, 67, kommer förmodligen alltid förknippas med SVT:s Fråga doktorn och det är inte allt för konstigt eftersom hon ledde programmet från 2003 till 2021. Men en dag fick hon nog av pendlandet upp till Umeå och sa då upp sig.

SVT:s krav på Suzanne Axell – stora ändringen efter avhoppet från Fråga doktorn

Genom att sluta med programmet var Suzanne inte längre bunden till att enbart arbeta för SVT utan många dörrar öppnades plötsligen.

– Det var fantastiskt, jag saknar programmet, jag saknar kollegorna och jag saknar alla snälla tittare. Men ibland måste man bestämma sig för vissa saker i livet och jag hade aldrig fått göra Let's dance om jag var kvar. Det är äpplen och päron och vågskålen hit och dit. Men jag fattade det beslutet efter tankar hit och dit, säger Suzanne under inspelningarna av Hänt:s program Vad äter du när...?

Annons

Att medverka i Let's dance 2021 är något som Suzanne hade drömt om länge och hennes medverkan i programmet kom att bli en av de roligaste sakerna som hon har gjort och än idag har Suzanne kontakt med flera av de andra deltagarna från henne säsong.

– Det var helt underbart folk, jättefina människor. Det var en helt ny värld än journalistvärlden som jag annars befinner mig i.

Suzanne Axells starka känslor för Johanna Lind Bagge: ”Förälskad”

Suzanne berättar även att hon följde den senaste säsongen av Let's dance och fick sig snabbt en storfavorit, nämligen Anders Bagges fru Johanna Lind Bagge.

– Jag tycker jättemycket om Johanna, man kan bli förälskad i henne även om man är heterosexuell så är det. Hon är så fantastisk.

Vad var det du fastnade för med henne?

– Jag gillar att vad de än sa och gjorde med henne så försökte hon alltid säga något snällt om någon annan. Hon tänkte inte bara på sig själv. Det tycker jag är en väldigt fin egenskap. Så har jag blivit uppfostrad, att tänka lite mer på andra än mig själv.

Johanna
Johanna Lind Bagge.

FOTO: TT

Annons