Sussi Olssen om sanningen bakom Farmen 2020

Farmen-deltagaren Sussi Olssen

Ett par avsnitt in i årets säsong av Farmen valde Sussi Olssen att lämna programmet. Nu berättar hon sanningen bakom valet.
– Så mycket skitsnack, säger TV4-profilen.

Än så länge har det varit en ovanligt lugn säsong av Farmen. Men nu berättar flera av deltagarna om dramatiken när kamerorna släckts.

Sussi Olssen, 20, var en av dem som anlände först till Farmen. Redan under de inledande minuterna får tittarna veta att Sussi är en person som tycker om att stå i centrum och gärna säger vad hon tycker. Men vistelsen blir på gården blir inte lätt för henne när Esmeralda Gyllensvärd, 28, kliver in.

I ett inlägg på Instagram kritiserar Esmeralda TV4 för att ha klippt bort de många konflikter som egentligen pågick under inspelningarna. Bland annat säger hon att Sussi Olssen ”försökt frysa ut henne sedan första veckan” – något som Sussi själv fick en chock av att höra.

– Det är det sjukaste jag har hört, säger Sussi till Hänt.

Men trots att hon inte känner igen att hon på något sätt skulle varit elak mot Esmeralda under sin tid i huset kan Sussi avslöja att relationen inte var speciellt bra.

– Det var ett enda stort missförstånd. Jag trodde att hon ogillade mig och hon trodde att jag ogillade henne, säger hon.

Sussi Olssen om Esmeraldas ord

Mycket ”skitsnack” är en av anledningarna till att Sussi en dag själv valde att prata med Esmeralda om den något frostiga relationen.

– Jag försökte lösa det när jag märkte att något var fel. Det enda jag har sagt om henne är att jag tycker det är tråkigt att hon har stängda dörrar när jag försöker bygga en relation. Jag blir så ledsen när man känner att man är i en grupp och så finns det någon i den gruppen som inte tycker om en.

Efter att ha läst Esmeraldas inlägg på Instagram tog Sussi väldigt illa vid sig. Till vardags driver 20-åringen en skönhetssalong och arbetar på gym. Men hon jobbar även med att föreläsa om psykisk ohälsa och mobbning – något som fick Esmeraldas kommentar att ta ännu hårdare.

– Jag blev så chockad. Vi har pratat och skrattat sedan vi kom hem, hon skulle till och med komma hem till mig för att göra sina naglar. Hon har verkligen inte visat några som helst tecken på att något skulle vara fel.

Därför valde hon att lämna Farmen

Tittarna har kritiserat flera av årets deltagare för att ”klaga för mycket” om livet på Farmen. En av dem som hade det uppenbart jobbigt var Sussi som tidigt under säsongen valde att lämna gården. Anledningen som visades i tv var att hon tyckte att livet som farmare var för jobbigt och hon längtade hem till sin pojkvän. Men nu berättar Sussi för Hänt om den verkliga anledningen till att hon kände sig tvungen att lämna programmet.

– Jag gick i väg och grät varje kväll. Det finns flera anledningar att jag valde att lämna Farmen. Att jag saknade min sambo var en av dem, situationen med Esmeralda var en annan.

Vidare berättar Sussi att hon valt att avsluta kontakten med de flesta av Farmen-deltagarna efter att inspelningarna tagit slut.

– Det har varit så mycket skitsnack sen vi kom hem. Jag har mått jättedåligt, säger hon till Hänt.

FOTO: TV4

Senaste nytt