TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Susanne Bostrands ord om Jimmy och Emelies relation

29 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Susanne Bostrand med Jimmy och Emelie
Susanne Bostrand blev dumpad av Jimmy Olofsson i Bonde söker fru.
Istället för att sörja väljer hon nu att hylla bonden och hans flickvän Emelie Åström.
– Underbara Jimmy & Emelie, skriver hon på Instagram.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Tv-profilen Susanne Bostrand, 37, var en av deltagarna i Ensam mamma söker 2014. Hon hittade aldrig kärleken i programmet men under den här hösten har hon än en gång försökt att hitta en livskamrat, den här gången i programmet Bonde söker fru på TV4. Det var efter att hon såg 37-åriga bonden Jimmy Olofssons introduktionsvideo som Susanne Bostrand bestämde sig för att söka.

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, har hon tidigare sagt till Hänt.

Jimmy Olofsson dumpade Susanne Bostrand

Ett par veckor in i programmet stod de dock klart att det inte skulle bli Jimmy och Susanne. Hon berättade att hon trivdes väldigt bra i hans sällskap, men hennes känslor var inte besvarade. Jimmy förklarade att han inte kände någon gnista dem emellan.

Annons

– Jag har ju varit med om det här förut. Att man gillar en person jättemycket för vad den är för person och man känner sig nästan lite dum ibland. Man känner att någon skulle kunna vara den perfekta men så finns inte den där extra kemin, det där man söker, sa han i programmet.

I TV4 play-programmet Bönderna berättar allt avslöjade Susanna att hon och Jimmy har fortsatt att vara vänner efter inspelningarna trots att han dumpade henne. Hon och hennes tre barn har till och med varit på gården och hälsat på.

– Det har landat i något fantastiskt fint. En riktig vänskap som jag aldrig skulle kunna tro från början att det skulle bli på det viset, sa hon.

Hyllar Jimmy Olofsson och Emelie Åström

Jimmy valde till slut Emelie Åström, 32. Det uppstod snabbt kärlek och det dröjde inte länge innan Emelie flyttade in på gården som ligger i Ankarvattnet. Susanne Bostrand öste fina ord över det nyblivna kärleksparet.

Annons

”Alltså ni två! Så himla fina tillsammans att man blir bländad ju. Emelie Åström och Jimmy Olofsson önskar er all lycka!”, skrev hon på sin Instagram till en bild av Emelie och Jimmy.

Och det verkar som att hon inte kan få nog av det gulliga paret. När Bonde söker fru la upp en video på sin Instagram på Jimmy och Emelie var Susanne Bostrand snabb med att lämna en ännu gulligare kommentar.

”Underbara Jimmy & Emelie. Ni är så galet fina tillsammans!” skriver hon.

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

Annons