Susanne Bostrands familjelycka

Susanne Bostrand verkar verkligen vara en riktig natur och djur-tjej.
Nu visar hon upp den stora familjelyckan på Instagram.
”Välkommen hem”, skriver hon.

Susanne Bostrand, 38, var med i Ensam mamma söker 2014. Där fann hon Mattias Jonsson, men förhållandet höll bara drygt ett halvår då det var så olika varandra.

2019 dök hon upp i Bonde söker fru för att dejta bonden Jimmy. Susanne sa då till Hänt att det inte var ett tv-program hon ville delta i, utan att hon var genuint intresserad av bonden.

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, så det är den enkla anledningen, sa hon då.

Susanne berättade även då vad som skett i hennes liv de fem åren mellan Ensam mamma söker och Bonde söker fru. Hon sa då att hon både hunnit bli utbildad förskolelärare och flyttat till ett radhus med sina tre döttrar.

– Ja, det har blivit stabilt. Radhus, katt, tre kaniner och ett akvarium och sen tre barn. Jag har att göra om man säger så.

Susanne Bostrands familjelycka

Susanne Bostrand är såvitt vi vet, singel idag och bor med sina tre döttrar.

Hon berättade för Hänt förra året att hon såklart hade välkomnat kärleken, men att att hon knappt haft tid att dejta.

– Det är klart jag verkligen längtat efter kärleken i perioder. Jag saknar att ha en partner att dela allt med. Man saknar närhet och kärlek från en man. Men det har inte funnits tid och utrymme för det, jag har ju utbildat mig till förskollärare och nu jobbar jag heltid som det, sen har jag barnen och de har i sin tur aktiviteter och det är mycket runt om och så. Det har varit mycket fokus på att vara mamma.

Men någon som nyligen flyttat in hos henne är lilla katten Zion. På Instagram delar hon med sig av lyckan:

”Lilla finaste Zion! Välkommen hem till oss!”, skriver hon och hashtaggar: ”ny familjemedlem”.

Och det roliga slutade inte där. Dagen efter postade hon en bild på ytterligare en kattunge och skrev:

”Så kom även Siri. Välkommen du lilla hjärta som gör vår kattfamilj komplett!”

”Fullt upp”

I ett meddelande till Hänt berättar Susanne om lyckan. Nu har Susanne och döttrarna en stor familj med alla djur, tre kaniner, tre katter och en hamster. De har även plats för ett läckert akvarium.

”Ja,”finns det hjärterum så finns det stjärterum”. Tre innekaniner och tre katter har vi just nu och ett akvarium och en hamster så jag/vi har fullt upp! Men det är alldeles, alldeles ljuvliga djur och det känns viktigt och värdefullt att skicka med mina barn erfarenheten av att kunna ta hand om djur vidare i livet”, skriver hon.

FOTO: TV4/TV4play/Magnus Sandberg/TT

LÄS OCKSÅ: Susanne Bostrands nya drag för dottern Ayla

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges oro över hälsan – efter dramatiska olyckan

Senaste nytt