Susanne Bostrands familjelycka – efter Bonde söker fru

Susanne Bostrand i Bonde söker fru 2019 och hur hon ser ut i dag.

Susanne Bostrand har den senaste tiden levt ensam med sina tre döttrar.
Men nu är de plötsligt fler i familjen.

Susanne Bostrand, 37, var en av brevskrivarna i Bonde söker fru 2019 på TV4. När hon först dök upp i rutan var det många som kände igen henne från TV3:s Ensam mamma söker år 2014. Tyvärr höll inte kärleken med mannen som hon träffade i det programmet, och därför hoppades hon på att finna sin livskamrat i bonden Jimmy Olofsson, 37.

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, så det är den enkla anledningen, har hon tidigare sagt till Hänt.

När Hänt träffade Susanne Bostrand på premiären av musikalen Snövit på Göta Lejon i Stockholm i slutet av förra året passade vi på att fråga henne om kärlekslivet.

– Nej, det är inget som hänt på kärleksfronten efter programmet, sa hon då och fortsatte:

– Det är fokus på barnen, jobbet och vännerna. Kärleken kommer när den kommer. Det är inget revolutionerade som hänt.

På frågan hur relationen med Jimmy Olofsson var berättade hon att de är nära vänner.

– Vi är fina vänner idag. Vi har hälsat på hos Jimmy och barnen har lekt med Jimmys barn. De blev en fin vänskap, det var inget man hade trott.

Susannes stora familjelycka

Men nu har det blivit fler i Susanne Bostrands familj – hennes kaniner har nämligen fått sju ungar. På Instagram delar hon med sig av söta bilder och videoklipp på de sju kaninungarna.
DAGENS KÄRLEKSBOMB. – Mamma Mylta och ett av familjens allra senaste (av sju) nytillskott av påskharar!“, skriver hon till videoklippet.
Följarna verkar älska de söta videoklippen på kaninungarna.
“Men åh va söta”, skriver en.
Såå gulligt!!“, skriver en annan.
FOTO: TV4/PRIVAT

Senaste nytt