Susanne Bostrand om kärlekskraschen efter Ensam mamma söker

2014 var Susanne Bostrand med i Ensam mamma söker.
Nu syns hon återigen i tv, men i Bonde söker fru.
Nu berättar hon vad hon gjort åren emellan – om dejtinglivet och uppbrottet från Mattias.

Susanne Bostrand, 37, var med i Ensam mamma söker 2014. Nu syns hon återigen i tv-rutan – men denna gång i Bonde söker fru. Hon är nämligen en av tjejerna som suktar efter bonden Jimmys, 37, kärlek i årets säsong på TV4.

När Hänt pratar med Susanne Bostrand berättar hon vad som skett i hennes liv efter hennes medverkan i dejtingprogrammet 2014. Hon har hunnit bli både utbildad förskolelärare och flyttat till ett radhus med sina tre döttrar.

– Ja, det har blivit stabilt. Radhus, katt, tre kaniner och ett akvarium och sen tre barn. Jag har att göra om man säger så, säger hon och skrattar.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Romansen med Mattias Jonsson som hon träffade i Ensam mamma söker blev kortvarig. De höll ihop i knappt ett halvår – då de ville åt helt olika håll i livet.

– Han var en storstadskille från Stockholm och jag är en naturmänniska. Så det gick ju inte när de blev tal om att flytta ihop till samma stad. När det gäller kärlek har jag inte haft någon relation sen dess, det är typ fyra år som jag varit singel, förklarar hon och fortsätter:

– Visst jag har dejtat då och då men det har inte blivit något. Det har bara varit fokus på barnen och vänner, jag har inte letat så mycket heller kanske, säger hon.

Hon berättar att det nya jobbet och barnen har tagit all tid och att dejtandet har blivit lidande.

– Det är klart jag verkligen längtat efter kärleken i perioder. Jag saknar att ha en partner att dela allt med. Man saknar närhet och kärlek från en man. Men det har inte funnits tid och utrymme för det, jag har ju utbildat mig till förskollärare och nu jobbar jag heltid som det, sen har jag barnen och de har i sin tur aktiviteter och det är mycket runt om och så. Det har varit mycket fokus på att vara mamma.

Susanne Bostrand om relationen till Mattias idag

På frågan om Susanne Bostrand är över uppbrottet från Mattias Jonsson idag säger hon att hon var det för länge sedan.

– Ja, det har jag verkligen kommit över. Jag har verkligen hunnit landa i vem jag är som person och vad jag letar efter hos en man. Nu handlar det mer för mig om grundläggande värderingar och gemensamma intressen. Förut trodde jag att kärleken löser allt så länge gnistan fanns där. Men det funkar ju inte så. Idag träffar jag även gärna någon som har barn och förstår vad allt det innebär.

Har du haft någon kontakt med Mattias sen ni gick skilda vägar?

– Nej det har jag inte haft så mycket. Han bor ju med en ny tjej idag, de har en dotter ihop. Så han har ju barn och bor i radhus nu. Precis som jag. Jag och Mattias drömde om att skaffa radhus ihop, men sen blev de att vi flyttade till varsitt istället ett år efter vi gick isär.

Barnens pappa bor i ett annat land

Susanne Bostrands barns pappa lämnade Sverige 2012 – när den tredje fortfarande låg i magen. Susanne och döttrarna träffar inte pappan idag, men de ringer ibland vid speciella tillfällen.

– Nej vi ses inte, då han bor i Indonesien. Han försvann ur bilden redan när vårt tredje barn låg i magen. Då flyttade han tillbaka till Indonesien, och där har han stannat. Så i sju år har jag varit ensam med barnen.

Hur ofta pratar ni?

– Vi har kontakt ibland. Vi kan ringa på FaceTime men det är mest när barnen fyller år och så, för barnens skull, säger hon.

FOTO: Magnus Sandberg/ TT/ Instagram

Senaste nytt