Susanne Bostrand om annorlunda dumpningen i Bonde söker fru

Linda Lindorff, Jimmy Olofsson och Susanne Bostrand i Bonde söker fru

Susanne Bostrand blev hemskickad av Jimmy Olofsson i Bonde söker fru.
Nu avslöjar hon varför programledaren Linda Lindorff inte var på plats.
”Jimmy tog mig då istället direkt åt sidan där & då”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Susanne Bostrand, 37, är en av brevskrivarna i årets säsong av Bonde söker fru på TV4. När hon först dök upp i rutan var det många som kände igen henne från TV3:s Ensam mamma söker år 2014. Tyvärr höll inte kärleken hon träffade där och i år hoppades hon på att finna sin livskamrat i bonden Jimmy Olofsson, 37.

– Det handlar inte om själva tv-grejen utan att det är så sorgligt att jag fortfarande är singel efter Ensam mamma söker. Mitt fokus har inte legat på att dejta under åren som gått. Men nu när Jimmy dök upp i rutan var det självklart för mig att jag skulle skriva, så det är den enkla anledningen, har hon tidigare sagt till Hänt.

Jimmy Olofsson skickar hem Susanne Bostrand från Bonde söker fru

Hon har snabbt gjort sig ett ansikte även i Bonde söker fru, men i veckans avsnitt blev det hon som fick lämna gården. Under en tur i skogen, tillsammans med de andra tre brevskrivarna som kämpar om att vinna Jimmys hjärta, tar Jimmy Susanne åt sidan. Han frågar hur hon känner inför allting.

– Jag är bara så himla glad att vara här. Du lever i en drömtillvaro och jag blir väldigt glad. Jag har roligt när jag är i närheten av dig. Jag trivs jättebra på gården, säger Susanne. 

Hennes känslor är dessvärre inte besvarade och Jimmy förklarar att han inte känner den där gnistan dem emellan.

– Jag har ju varit med om det här förut. Att man gillar en person jättemycket för vad den är för person och man känner sig nästan lite dum ibland. Man känner att någon skulle kunna vara den perfekta men så finns inte den där extra kemin, det där man söker, säger han. 

Där och då väljer han att skicka hem henne och Susanne får säga hej då på plats till de andra brevskrivarna. 

Därför var inte Linda Lindorff på plats

I ett inlägg på Instagram tackar Susanne följarna och tittarna för deras stöd och uppmuntrande ord under säsongen. Hon förklarar också varför det blev ett så abrupt slut. I vanliga fall är nämligen programledaren Linda Lindorff, 46, på plats på gården för att leda böndernas avsked och val av brevskrivare. Att Jimmys hej då skedde i skogen vid sjön Ankarvattnet, utan Linda Lindorffs närvaro berodde helt enkelt på att programledaren inte kunde ta sig till inspelningen.

”Linda kunde inte ta sig till Ankarvattnet för att göra ett val pga logistikproblem kopplat till andra inspelningar som pågick samtidigt & Jimmy tog mig då istället direkt åt sidan där & då”, skriver Susanne.

Hon ångrar inte sin medverkan och avslöjar att hon och Jimmy idag är goda vänner.

”Det blev ett öppet & ärligt samtal mellan oss som inte resulterade i några som helst ”hard feelings” från någon av oss utan vi landade istället i en fin vänskap som består än idag!”

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play. 

FOTO: TT/Patrik C Österberg, TV4

Senaste nytt