Susanna Karlsson avslöjar Linda Lindorffs drag i Bonde söker fru

Linda Lindorff och Susanna Karlsson i Bonde söker fru

TV4 har numera kärleksväktare i Bonde söker fru.
Nu berättar Susanna Karlsson från förra säsongen om hur Linda Lindorff fick rycka in och kalla på väktarna.
– Det var jag väldigt tacksam för, säger hon.

Under förra säsongen av Bonde söker fru bestämde sig TV4 för att ta till åtgärder för att förhindra att bönder och brevskrivare hamnade i säng eller myste till det med varandra i smyg. Anledningen bakom var bland annat det som skedde 2016 då bönderna Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra tillbringade en natt ihop på Sundbyholms slott, något som orsakade konflikter. 2012 blev Marie-Louise Rungegård och André Ödegård kära under en informationsträff innan inspelningen börjat. De lämnade produktionen direkt och är nu gifta.

TV4 satte in kärleksväktare i Bonde söker fru

Programledaren Linda Lindorff, 46, meddelade då på sin blogg att TV4 hade satt in kärleksväktare.

Bönderna får gärna bli kära, men det är även där bra om vi har en chans att vara med på ett hörn så vi har chansen att berätta vad som händer”, skrev hon och fortsatte:

”Hela Sundbyholm förvandlas ju under några dagar till ett gigantiskt singelparty. Det kryllar av heta ivriga flörtande singlar som inget heller vill än att möta kärleken i sitt liv. Det är otroligt förföriskt och frestelsen väldigt stor så klart. Så även där försöker vi i den mån det går ha lite koll på vilka som hänger med vilka och att de helst inte ses nattetid…”

Bönderna hade en egen kärleksväktare

I ett avsnitt från årets säsong av Bönderna berättar allt, ett extraprogram som sänds till varje avsnitt av Bonde söker fru, gästar Susanna Karlsson från tidigare år. Linda Lindorff tar då upp kärleksväktarna och säger att många tänker sig stora, buffliga vakter som gick omkring på slottet. Susanna berättar att så var absolut inte fallet. 

– Det var små gulliga tjejer som oftast bara la en hand på axeln och sa ”du borde nog gå till ditt rum istället”. 

Susanna Karlsson berättar att bönderna hade en särskild kärleksväktare för enbart dem. 

– Hon var jättehärlig och skön människa och kändes som en kompis, en trygg kompis att ha där bredvid. Samtidigt som hon kanske hade koll åt alla vinklar. 

Linda Lindorff stöd till Susanna Karlsson

Susanna förstår TV4 och menar att det faktiskt behövs. Hon berättar om en incident från hennes säsong då hennes manliga brevskrivare började umgås med andra kvinnliga brevskrivare i samma åldrar, utan uppsyn av kärleksväktarna. 

– Vad gör dem och vad kan hända där? Då blev man ju lite orolig. 

Linda Lindorff berättar även hon om en händelse då Susannas brevskrivare satt på en äng ihop med ett gäng kvinnliga brevskrivare. 

– Då tillkallade jag kärleksväktare. Om de börjar minglas för mycket vid sidan om så kanske inte fokus hamnar rätt när det väl gäller, säger programledaren.

– Det var jag väldigt tacksam för just den kvällen och att du kallade in lite extra förstärkning då, säger Susanna Karlsson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Bönderna berättar allt sänds på onsdagar på TV4 play.

FOTO: TV4

Senaste nytt