Supermodellen kallades världens vackraste – så ser hon ut idag

NU GRATIS

Modellen Carol Alt ansågs vara världens vackraste kvinna under 80-talet. Nu berättar hon om karriären och visar upp hur hon ser ut idag.

På 1980-talet slog Carol Alt, 57, igenom som modell. Life Magazine kallade henne för ”Nya miljonansiktet”, varpå Playboy utsåg henne till ”Världens vackraste kvinna”, en titel som följt henne genom karriären. Nu berättat hon om hur det var att slå igenom så pass snabbt.

– Det är supersmickrande och så klart, när man är en ung modell och behöver publicitet för att att skapa en image, så var det väldigt, väldigt fint att få höra det, säger hon i en intervju med Fox News.

Carol Alt slog igenom som modell på 80-talet.

Så här ser hon ut idag.

Carol har 125 000 följare på Instagram och jobbar än idag som modell.

I början av modellkarriären kallades hon ”världens vackraste”. En som höll med om att den titeln stämde in på henne var Playboy-profilen Hugh Hefner.

Carol Alt idag.

Hon berättar också om hur Playboy-profilen Hugh Hefner varit en av de som gett henne titeln, och om hur hon även blivit smickrad av det.

– Det var Hugh Hefner som kallade mig för “världens vackraste kvinna”, och jag tänkte bara på alla kvinnor som han har jobbat med. Han hade inte ens jobbat med mig då, säger hon.

På Carol Alts Instagram-konto som i dagsläget har över 125 000 följare delar hon med sig av en del bilder från hennes modellkarriär, men hon visar också upp hur hon ser ut idag.

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Eminems dotter gör succé – så ser Hailie, 21, ut idag

LÄS OCKSÅ: 6-åriga Anastasia kallas världens vackraste flicka

Foto: Instagram, Stella Pictures

SENASTE NYTT!