6-åriga Anastasia kallas världens vackraste flicka

Ryska Anastasia Knyazeva är bara sex år, men redan en etablerad modell. Nu menar folk att hon är världens vackraste kvinna.

Ingen missade väl franska barnmodellen Thylane Blondeau som kallades ”världens vackraste flicka”. Flickan som är dotter till den franska fotbollsspelaren Patrick Blondeau och TV-stjärnan Véronika Loubry, har nu hunnit bli 16 år. Idag jobbar hon som modell och har miljontals följare på Instagram.

Därmed är det kanske dags för nästa barn att ta över tronen. Nu verkar det nämligen som att sexåriga Anastasia Knyazeva, från Ryssland fått titeln ”världens vackraste flicka”, skriver Daily Mail.

Och när det gäller status i form av Instagram-följare ser Thylane Blondeau ut att kunna bli slagen av sin efterträdare i framtiden. Anastasias Instagram-konto som drivs av mamman, är redan uppe i en halv miljon följare. På kontot får man följa lilla Anastasias karriär som barnmodell.

6-åriga Anastasia jobbar som barnmodell.

Franska Thylane Blondeau kallades ”världens vackraste flicka” för några år sedan. Så här ser hon ut idag.

Anastasia Knyazeva.

På Instagram-kontot ”anna_knyazeva_official” som drivs av hennes mamma, går det att följa flickans barnmodellkarriär. 

Mamman har fått en del kritik för att hon låter dottern jobba som modell.

Många är positiva till flickans framgång, men det finns också de som kritiserar att mamman tillåter sin dotter att jobba som modell.

LÄS OCKSÅ: 19-åringen har gjort 50(!) operationer för att likna Angelina Jolie

LÄS OCKSÅ: Efter 10 år – så ser världens vackraste flicka ut nu

Foto: Instagram

Senaste nytt