TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

6-åriga Anastasia kallas världens vackraste flicka

11 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Ryska Anastasia Knyazeva är bara sex år, men redan en etablerad modell. Nu menar folk att hon är världens vackraste kvinna.
Annons

Ingen missade väl franska barnmodellen Thylane Blondeau som kallades ”världens vackraste flicka”. Flickan som är dotter till den franska fotbollsspelaren Patrick Blondeau och TV-stjärnan Véronika Loubry, har nu hunnit bli 16 år. Idag jobbar hon som modell och har miljontals följare på Instagram.

Därmed är det kanske dags för nästa barn att ta över tronen. Nu verkar det nämligen som att sexåriga Anastasia Knyazeva, från Ryssland fått titeln ”världens vackraste flicka”, skriver Daily Mail.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och när det gäller status i form av Instagram-följare ser Thylane Blondeau ut att kunna bli slagen av sin efterträdare i framtiden. Anastasias Instagram-konto som drivs av mamman, är redan uppe i en halv miljon följare. På kontot får man följa lilla Anastasias karriär som barnmodell.

Många är positiva till flickans framgång, men det finns också de som kritiserar att mamman tillåter sin dotter att jobba som modell.

Foto: Instagram

Annons