LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Succéskådespelaren sitter i rullstol – berättar om ryggskadan

19 jan, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Skådespelaren Ruby Rose sitter nu i rullstol efter att ha tampats med en ryggskada i flera år. På Twitter berättar stjärnan om operationen och hur hon ska återhämta sig.
Annons

Ruby Rose, 31, gjorde enorm succé i den omtalade Netflix-serien “Orange is the new black” och sedan dess har hon haft alla ögon på sig. Men vad få vetat är att Ruby tampats med en ryggskada. Nu sitter hon i rullstol efter att ha genomgått en operation till följd av detta. Det var på Twitter som stjärnan publicerade en bild på sig själv i sin rullstol och berättade om skadan.

“De senaste decenniet har jag fått hantera ett problem i ryggraden. Jag återhämtar mig nu från en operation i ryggen”, skriver hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

https://twitter.com/RubyRose/status/954075780358717440

Skådespelerskan väljer nu att vara öppen med skadan för att förbereda offentligheten på att  få se henne i rullstol framöver.

“Så innan ni ser mig med käpp och rullstol i offentligheten vill jag hellre säga här att jag är okej och att jag kommer bli det”, skriver hon.

Ruby behöver tid att återhämta sig och sträcker därför ut en hand till sina följare.

“Det jag behöver nu är inte att rulla runt i Los Angeles som en 102-åring. Vilka filmer, serier, böcker och tv-spel rekommenderar ni”, skriver hon.

Hennes fans ger henne massa kärlek och tv-tips som svar och önskar att hon ska krya på sig snart.

Det gör vi på Hänt också!

Foto: IBL

Annons