LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

15 snygga syskon som båda gör karriär som modeller

08 jan, 2017 
Lina Linnros
De är rika, berömda och inte minst – långa. De här modellsyskonens släktband går det inte att ta miste på.
Annons

Det finns gott om syskon i modellbranschen och den senaste tidens kampanjer från modehus som Dior och Balmain har tydligt visat modebranschens fascination för personer med samma genpool. Flera av syskonparen har redan länge fått dela på rampljuset, men det finns även modeller vars okända syskon bara nyligen börjat gå i deras i fotspår.

Cara & Poppy Delevingne

Det skiljer sex år mellan dessa kända systrar som båda är flitigt anlitade modeller. Systrarna växte upp tillsammans med sin äldre syster Chloe i det välbärgade området Belgravia i London. Under senare år har Cara Delevingne bytt ut modelljobben mot skådespelarjobb, men hon har fortsatt att avverka modelljobb vid sidan av filminspelningar.

Immy & Suki Waterhouse

Brittiska modellen Suki, 24, som synts i bland annat Burberrys kampanj har en yngre syster som även hon är modell. Immy, eller Imogen som hon egentligen heter, är 21 år gammal och har redan ett kontrakt med samma agentur som sin äldre syster. Dessutom har systrarna en yngre syster och bror, kanske kan det bli fler Waterhouse-modeller att räkna med i framtiden?

Annons

Bella & Gigi Hadid

Modellvärldens kanske mest kända systrar just nu. Tillsammans gick Gigi, 21, och Bella, 20, på Victoria’s Secret Fashion Show i Paris och när Models.com delade ut utmärkelsen ”årets modell” var det Bella som tog hem titeln och Gigi fick en andra plats i kategorin ”läsarnas val”.

Lottie & Kate Moss

Kate Moss, 42, var en av nittiotalets största supermodeller och har fortfarande i dag en lysande karriär. Hennes betydligt yngre halvsyster Charlotte ”Lottie” Moss, 18, har nu börjat följa sin systers fotspår och har redan hunnit gå visningar för flera stora modehus. Här poserar systrarna tillsammans på Topshops modevisning 2014/2015.

Ruby & Lily Aldridge

Brittisk-amerikanska systrarna Lily, 31, och Ruby, 25, har båda mycket framgångsrika modellkarriärer. Äldre systern Lily är främst känd som en av Victoria’s Secret änglar medan Ruby ofta anlitas av designers till deras visningar och kampanjer.

May & Ruth Bell

20-åriga tvillingsystrarna Ruth och May kommer från Kent söder om London och har snabbt blivit bland de hetaste namnen i modellbranschen. De har bland annat medverkat i Diors kampanj inför våren 2017 samt i kampanjer för Burberry och Jason Wu.

Annons

Edie & Olympia Campbell

Edie Campbell, 26, är ett namn att räkna med i modebranschen, allt sedan hon fotograferades tillsammans med Kate Moss för Burberry. Hennes fem år yngre syster Olympia, har även börjat arbeta som modell och har vid flera tillfällen jobbat tillsammans med sin veteran till syster.

Kesewa & Adwoa Aboah

Ghanansk-brittiska Adwoa Aboah, 24, har medverkat i ett stort antal kampanjer, gått otaliga modevisningar och medverkat i flera tidningar runt om i världen. Models.com utsåg henne till “årets genombrott” 2016. Hon har dessutom grundat “Gurls Talk”, en digital plattform för kvinnor. Lillasyster Kesewa, 22, har även hon en lovande karriär framför sig och systrarna har jobbat tillsammans i en H&M-kampanj redan år 2010.

Rosie & Toby Huntington-Whiteley

Rosie, 29, gjorde sig ett namn i branschen när hon gick Victoria’s Secret Fashion Show och blev en av änglarna. Hon har senare förflyttat sitt fokus till skådespeleri, men det betyder inte att modellbranschen behöver klara sig utan en Huntington-Whiteley. Lillebror Toby, 25, har ett modellkontrakt med Models 1 och jobbar även som personlig tränare.

Madison & Ella Stubbington

Systrarna Madison, 19, och Ella, 14, från Australien är nykomlingar i modellbranschen och känns snabbt igen av sina karaktäristiska röda lockar. Äldre systern Madison har gått för flera stora modehus på de internationella modeveckorna och fotograferats för bland annat Guccis kampanj, medan lillasyster Ella nyligen skrivit på ett kontrakt med modellagenturen IMG som representerar några av de hetaste namnen i branschen just nu.

Annons

Lucky Smith & hans systrar Daisy, Starlie, Pyper

Lucky Blue Smith, 18, har blivit en av de populäraste manliga modellerna och känns snabbt igen av sina blåa ögon, mörka ögonbryn och sitt platinablonda hår. När Models.com utsåg årets modeller kammade han hem en andra plats bland läsarna. Hans tre systrar är även modeller och syskonen har vid flera tillfällen fotograferats tillsammans. Utöver sina modelljobb har syskonen även ett band ihop, The Atomics.

Elizabeth & Georgia May Jagger

Systrarna Elizabeths, 32, och Georgia Mays, 24, karriärval var föga förvånande eftersom att deras mamma är den ikoniska supermodellen Jerry Hall. Elizabeth började sin karriär redan under 90-talet och har gjort både kampanjer och gått visningar. Lillasyster Georgia May har medverkat i flera stora kampanjer och representerade, tillsammans med bland andra Kate Moss, brittiskt mode vid OS i London 2012.

Annons

Joan & Erika Smalls

Joan Smalls, 28, är redan ett etablerat namn i modellvärlden och bland de bäst betalda modellerna i världen, men det var inte förrän 2015 som hennes syster Erika gjorde sin riktiga modelldebut – i Balmains reklamkampanj. Systrarna har även en tredje syster och alla tre är uppvuxna i Puerto Rico.

Jessica & Ashley Hart

Jessica Hart, 30, från Australien, har redan en lång karriär som modell. Hon har bland annat gått för Victoria’s Secret och många stora modehus samt prytt omslaget för flera tidningar. Hennes yngre syster Ashley, 27, jobbar både som modell och som yogainstruktör.

Taylor, Mackinley & Chase Hill

Amerikanska modellen Taylor Hill, 20, har trots sin unga ålder hunnit göra en raketkarriär. Hon har gått för ett stort antal modehus, är en Victoria’s Secret ängel och har medverkat i många stora kampanjer. Hon har tre syskon, varav två, systern Mackinley och brodern Chase, representeras av modellagenturen IMG.

Av: Nanna Von Knorring

LÄS OCKSÅ:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons