LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Storbråket mellan Dominika och Anders Borg – skilsmässan ett faktum

10 maj, 2024 
Jennifer Iversen
Maria Broberg
Dominika Peczynski gifte sig med Anders Borg 2018, men fyra år senare skickade hon in en skilmässoansökan – som hon snabbt ångrade.
Till Hänt reder nu Dominika ut situationen och berättar om svartsjukan som ledde upp till skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

Dominika Peczynski, 53, har varit ett välkänt namn sedan början av 90-talet när hon var del av musikgruppen Army of Lovers.

Dominika har sedan dess haft en framgångsrik karriär som entreprenör och vi har sett henne medverka i en hel del tv-program. Bland annat fick vi se henne i Förrädarna förra året, och nu är hon aktuell i Sveriges Mästerkock VIP.

På det privata planet är Dominika tillsammans med politikern Anders Borg, 56. Paret gifte sig 2018, men cirka fyra år senare avslöjade Dominika att hon hade skickat in en skilsmässoansökan.

Däremot ångrade Dominika sig kort därefter och försökte dra tillbaka ansökan – men som inte gick att ångra.

I en intervju men Hänt reder nu Dominika ut situationen med skilsmässan och berättar om svartsjukan som ledde fram till att hon ville skilja sig från första början.

Dominika Peczynski om svartsjukan: ’’Vi var tre i äktenskapet’’

Anledningen till varför Dominika valde att skicka in skilsmässoansökan var för att hon blev svartsjuk.

Annons

– Jag blev sur på Anders för att han bara satt och läste artiklar i tidningarna eller på sin padda hela tiden. Jag ville ha uppmärksamhet och det här var inte bara en dag, det här hade pågått i flera månader, berättar Dominika till Hänt och fortsätter:

– Men då kände jag att jag inte fanns. Vi var tre i äktenskapet, med lilla paddan. Så jag blev svartsjuk på hans iPad, faktiskt. Så då sa jag: ’’Du får välja, paddan eller mig’’. Och då valde han lite fel tyckte jag.

Han valde paddan?

– Ja lite, för han vägrade sluta läsa. ’’Nu skiljer jag mig’’ sa jag, och så gick jag in på domstol.se, fyllde i alla grejer, skrev under det med Mobilt BankID, och betalade 950 kronor eller vad det kostar för att skilja sig, och så sa jag till honom att han också skulle in och godkänna skilsmässan.

Dominika Peczynski ångrade skilsmässan

Och mycket riktigt gick Anders in och godkände skilsmässan. Men bara dagen efter hade Dominika ångrat sig och försökte dra tillbaka ansökan – som tyvärr inte gick så som hon hade önskat.

Annons

– Sen ångrade jag mig såklart dagen efter. Jag ringde till Stockholms tingsrätt, jag började ringa klockan fem på morgonen. Men de öppnade inte för än åtta och de sa; ”Det har ju gått igenom. Ni har skrivit på med Mobilt BankID båda två”. Då skulle man ta sig igenom sådant pappersarbete, så jag kände bara; ’’Nääe’’.

Dominika och Anders orkade helt enkelt inte med allt pappersarbete för att bli gifta igen. Men parets kärlek är starkare än någonsin, idag är de sambos och fortsatt förlovade med varandra.

FOTO: Hänt, TT

Annons